vrijdag, december 8, 2023

Draaimolen Festival haalt Nina Kraviz en LSD naar Tilburg

-

Home » Genres » Techno » Draaimolen Festival haalt Nina Kraviz en LSD naar Tilburg

Draaimolen Festival heeft donderdag de eerste namen van zijn jubileumeditie (5) bekendgemaakt. Het betreft de acts van de vertrouwde area The Parking Lot. Onder meer Nina Kraviz, Karenn, Oscar Mulero en LSD treden daar op zaterdag 15 september op.

 

Ook Resom en Somewhen zijn present op de techno-stage van Draaimolen Festival. Net als op eerdere edities zijn veel optredens live. Zoals van Karenn (een collab van Blawan en Pariah) en LSD, een verse live-act van het trio Function, Luke Slater en Steve Bicknell.

Draaimolen maakt nog 4 andere area’s bekend, heeft de organisatie aangekondigd. Daarmee is het event wederom een stapje groter dan vorig jaar.

Draaimolen Festival 2017

Job Jobse

Maar liefst twee area’s worden gehost door Job Jobse, die daarvoor speciaal is uitgenodigd. Een in het bos en een aan het meer.

“We geven Job de volledige vrijheid om er zijn eigen paradijs van te maken”, aldus Draaimolen Festival onlangs op Facebook. “Dat betekent dat hij niet alleen de line-up voor beide stages in elkaar heeft geknutseld maar ook dat hij de visuals, lichten en aankleding op zich neemt.”

Ook Freerotation krijgt een eigen stage. Een crew uit Wales die al jaren mooie non-profit festivals organiseert.

Hoewel de plek vorig jaar al onzeker was, mag Draaimolen toch nog een keer terugkomen op het mystieke terrein van Charlotte Oord.


Draaimolen Festival 2018

Check de eventpage van Draaimolen Festival 2018 voor tickets en meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...