maandag, december 4, 2023

Dream Village in nieuw jasje: 7 districten met uniek karakter

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Dream Village in nieuw jasje: 7 districten met uniek karakter

De 9e editie van Dream Village komt met rasse schreden dichterbij. E4D Events organiseert het driedaagse festival van 31 augustus tot en met 2 september. De organisatie heeft de complete line-up bekendgemaakt. Tijdens het weekend zullen onder anderen Partyraiser, Paul Elstak, Da Tweekaz, Sefa, Frequencerz, Lil’ Kleine, Boef, JeBroer, Kris Kross Amsterdam de bezoekers een onvergetelijk weekend bezorgen. Het evenement vindt plaats op de Lage Aard in Breda.

Anders dan andere jaren wordt het terrein opgedeeld in 7 districten. District 1, Lawless Temple, Downtown, Red Light District, The Docks, Old Town en Dream Resort zijn de 7 districten. Ieder district heeft een eigen stijl, omgeving en karakter.

Dream Village

District 1

District 1 is de bron waaruit Dream Village is ontstaan. In District 1 is ‘The Source’ te vinden en dit zal de mainstage worden met onder meer Partyraiser, Paul Elstak, Da Tweekaz, Sefa, Frequencerz, D-Block & S-Te-Fan, Phuture Noize, Mark With A K, Sub Sonik, Mental Theo, E-Force, Psyko Punkz, Ran-D, Neophyte, Jason Payne, Sub Zero Project, Delete, Rebelion en Dr. Rude. De dag wordt hier afgesloten met een eindshow.

Lawless Temple

The Temple staat in district ‘Lawless Temple’ en wordt bemand door onder meer Lil’ Kleine, Boef, JeBroer, Kris Kross Amsterdam, Benny Rodrigues, Freddy Moreira, Bizzey, LNY TNZ, SBMG, The Partysquad en Tony Junior. In de Lawless Temple is ook een Boogie Town te vinden en er is ruimte om even tot rust te komen in de chill area.

Down Town

Down Town is het centrum van Dream Village. Vanuit hier kom je in vrolijke fantasievolle straatjes en is het mogelijk om je haar laten knippen, spelletjes te spelen, op het terras zitten of te komen eten.

Red Light District

Een zwoele uitstraling waarbij seks geen taboe is. Red Light District is niet weggelegd voor verlegen terughoudende types. Hier knallen onder meer Regain, Jason Payne en Rooler bij ‘Members of Hardstyle’. Een tandje harder gaat het nog bij ‘Vendetta’, waar hardcore de klok slaat.

The Docks

The Docks is gelegen aan de rand van Dream Village. De bewoners hebben hier hun bouwsels geparkeerd en kunnen daar zonder zorgen feesten, drinken en uitslapen tot de nacht weer begint. JeBroer is verantwoordelijk voor de hosting. Hij neemt in zijn kielzog namen als Paul Elstak, Dr Phunk en Outsiders mee.

Old Town

In Old Town vind je objecten en verhalen die al mensenlevens meegaan. Hier kun je ook kennis maken met het nieuwe concept ‘WE ARE FEMALE’. Zondag 2 september zal je muzikaal vermaakt worden door alleen maar vrouwelijke dj’s.

Dream Resort

Dream Resort is prachtig gelegen aan de rand van Dream Village waar je na een bezoek heerlijk kunt slapen. Ofja slapen? Als het om vroege bedtijden gaat wordt er wel een oogje dichtgeknepen.

Dream Village

Kijk voor de volledige line-up, ticketverkoop en informatie over het festival op de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Festivalseizoen 2022: Optimisme onder organisatoren, wel zorgen over productie en kosten

De verwachtingen voor het Europese festivalseizoen 2022 liepen als een rode draad door de eerste conferentiedag van Eurosonic Noorderslag...