maandag, december 4, 2023

Duikboot Festival met Jackmaster, Advent op Breepark in Breda

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Duikboot Festival met Jackmaster, Advent op Breepark in Breda

Jackmaster, The Advent, George Fitzgerald en Barnt zijn dit jaar enkele headliners op Duikboot Festival in Breda. De tweede editie vindt op zaterdag 27 augustus plaats op de nieuwe locatie Breepark. Dat maakte organistor XXL Events dinsdag bekend.

>> Zie ook: Duikboot Festival – Beproefd feest treedt naar buiten <<

Na een reeks uitverkochte indoor edities in Breda en Tilburg en een binnen 24 uur uitverkocht Duikboot Festival in 2015 pakt de organisatie extra groot uit.

Op veler verzoek wordt het festival uitgebreid qua capaciteit en verhuist Duikboot naar het gloednieuwe evenemententerrein van de Bavelse Berg; Breepark.

Een mooie line-up vol (inter)nationale headliners zal mede kleur geven aan Duikboot Festival. Naast genoemde artiesten zijn dat onder andere Perc, ROD, Clouds en De Sluwe Vos.

Duikboot Festival

Debuut op Haveneiland

Met clubavonden in De Graanbeurs (Breda) en Smederij (Tilburg) heeft Duikboot een goede naam opgebouwd in de scene. Vanaf de eerste editie in 2014 kwam XXL Events met mooie namen op het affiche.

Vorig jaar trad Duikboot dus voor het eerst naar buiten, met het festival (foto onder). Op het Haveneiland van Breda waren onder meer De Sluwe Vos, Tom Trago en Waze & Odyssey present.

XXL timmert ondertussen ook flink aan de weg als boekingskantoor. XXL-artist heeft onder meer artiesten als David Ghetto, Flamboyant en Puinhoop Kollektiv. Die laatste act kondigde vorige week aan ook met een eigen festival te komen.

Duikboot Festival

Duikboot Festival 2016

Duikboot Festival 2016 is op zaterdag 27 augustus en duurt van 12:00 tot 23:00 uur. De voorverkoop loopt via de website van Duikboot.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...