zaterdag, februari 24, 2024

Huxley, Abstract Division e.v.a. op 1e Duikboot Indoor Festival

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Huxley, Abstract Division e.v.a. op 1e Duikboot Indoor Festival

Onlangs liet organisator XXL Events het tegenover ons al doorschemeren, nu is het publiek: Duikboot Festival krijgt een binnen-broertje. Op zaterdag 5 november vormt Electron in Breda de locatie voor de eerste editie. Op Duikboot Indoor Festival staan klinkende namen als Huxley, Space Dimension Controller, Abstract Division en Nuno dos Santos. 

Er is een mainstage en een techno-stage. Andere artiesten die daar optreden zijn Stranger, Mikey Biemans, Joel Hemmen, Shoal en het inmiddels beproefde Brabantse back-to-back-duo Lucky Done Gone – Will Oirson.

Huxley

Huxley, alias Michael Dodman, mag de headliner heten van Duikboot Indoor Festival. De Brit vliegt inmiddels de wereld over met zijn mix van deep, tech, minimal en garage house en UK garage.

Zijn landgenoot Jack Hamill (Space Dimension Controller) doet ondertussen ook een aardig potje mee. Zijn mix van space disco, electro-funk en acid house zorgt ervoor dat hij een respecteerde dj in de underground dance  is.

Duikboot Indoor Festival

Electron

Lange tijd moest Breda het zonder een culturele broedplaats doen. Tot vorig jaar. Electron opende haar deuren voor evenementen naast de kunstexposities die daar normaal gesproken alleen gehouden worden.

Het industriële karakter van de omgeving en de twee zalen maakt dat dit volgens XXL Events ‘de perfecte locatie’ voor Duikboot Indoor Festival is.

Check de event-page voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...