vrijdag, december 8, 2023

Eerste namen Paaspop 2020: Netsky, Paul Kalkbrenner en meer…

-

Home » Nieuws » Eerste namen Paaspop 2020: Netsky, Paul Kalkbrenner en meer…

De grootste festival-seizoensopener van 2020 deelt – zelfs nog voor de winter – alweer de eerste headliners. Paaspop gaat op 10 april 2020 weer van start. Dat doet het festival met onder andere grote namen uit de dance zoals Netsky en Paul Kalkbrenner.

Tijdens Paaspop komen ieder jaar in Schijndel artiesten uit zo’n beetje alle grote genres samen voor het eerste grote festival van het seizoen. In 2020 mag je er bands verwachten zoals Krezip, Kensington en Parkway drive. Andere grote publiekstrekkers zijn Anouk, André Hazes en Sean Paul.

In de line-up van de dance-acts zijn Netsky en Paul Kalkbrenner de eerste grote namen. Daarnaast verwelkomt Paaspop 2020 net als vorig jaar nog veel meer dance-namen. De voorlopige lijst wordt afgemaakt door Childsplay, Johnny 500, Mental Theo en Warface. 

Op zaterdag 23 november begint de verkoop van de allervroegste early birds. Vanaf 10:00 kunnen de eerste bezoekers hier hun tickets bemachtigen. 

Foto: Max Kneefel

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...