woensdag, november 25, 2020
Home Music House Electric Orange naar binnen door slechte weersvoorspellingen

Electric Orange naar binnen door slechte weersvoorspellingen

-

Door het voorspelde slechte weer op Koningsdag verhuist Electric Orange naar het Beursgebouw in Eindhoven. Het evenement zou eigenlijk buiten tussen het Pullman Hotel en de Augustijnenkerk worden gehouden.

Electric Orange

Organisatoren First Vision en Par-T behoeden de feestvierders zo voor een nat pak. De weersvoorspellingen voor Koningsdag zijn slecht. Het wordt koud en er is een reële kans op hagel, regen, onweer en mogelijk zelfs natte sneeuw.

- Advertisement -

>> Zie ook: Koningsdag – Waar zijn de feesten in Brabantse steden? <<

Show

Aan de show verandert niets. Het evenement duurt van 12:00 tot 23:00 uur, dezelfde dj’s draaien in het Beursgebouw en het evenement blijft gratis toegankelijk. Op Electric Orange draaien Yellow Claw, Sander van Doorn, Quintino, Sick Individuals, MOTi, LNY TNZ, Julian Jordan, Ferreck Dawn en Willem at Work.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...