maandag, december 4, 2023

Leidend trancefestival Electronic Family naar Brabant

-

Home » 3-D Fest » Leidend trancefestival Electronic Family naar Brabant

Brabant mag in 2017 weer een nieuw festival verwelkomen. Electronic Family, het grootste outdoor trancefestival van Europa, verhuist vanuit het Amsterdamse Bos en maakt volgend jaar haar debuut op het Autotron in Rosmalen. Daarnaast breidt het evenement zich uit naar een meerdaagse editie.

Dit maakte organisator ALDA Events bekend.

Met de verandering wil de organisatie van Electronic Family de band tussen de liefhebbers van het genre, ook wel Trance Family genoemd, versterken.

Via de website kan iedereen zich aansluiten bij de community en ook meepraten over de inhoudelijke invulling van de aankomende edities van Electronic Family.

Internationaal

Daarnaast trekt het festival ook nog de grens over. In de herfst begint een tour waarbij verschillende steden in Europa worden aangedaan, plus enkele steden in Azië.

Afgelopen editie (de 6e) was een groot succes. Zo’n ruim 13.000 bezoekers konden genieten van onder andere Andrew Rayel, Cosmic Gate, MarLo en Ferry Corsten.

Meer informatie is te vinden op www.electronicfamily.com.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in maart: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....