maandag, maart 8, 2021
Home Music House WE ARE ELECTRIC presents elrow: dit is de volledige line-up

WE ARE ELECTRIC presents elrow: dit is de volledige line-up

-

De line-up van WE ARE ELECTRIC is compleet. Nadat de namen van de elrow-editie al bekend waren gemaakt, volgen nu de acts van de tweede area, gehost door het Amsterdamse technocollectief Verknipt. Het gaat om Gary Beck, Slam, Noneoftheabove en Justin Timmers. 

De Vlaamse housebroers 2manydjs, de Franse techno-dj/producer Agoria en de Brit Dusky zijn enkele van de headliners op de eerste editie van elrow in Eindhoven.

WE ARE ELECTRIC haalt de populaire Spaanse feestorganisatie op 25 november naar het Klokgebouw. Voor de speciale elrow-editie wordt een bizar decor vol spektakel, over-the-top performances en een immense hoeveelheid confetti beloofd.

- Advertisement -

Ici Sans Merci, Tini Gessler en Andres Campo maken het programma in de hoofdzaal compleet. WE ARE ELECTRIC elrow

Nomads, New World

Het concept Nomads, New World maakt op WE ARE ELECTRIC zijn debuut. In de grote zaal van het Klokgebouw wordt een parallel universum gecreëerd waar bedoeïen, oude Egyptenaren, Middeleeuwse strijders en buitenaardse wezens samenkomen. Het klinkt allemaal wat vreemd. Maar wie elrow kent weet wat ‘ie kan verwachten. Zo was het afgelopen festivalseizoen op Mysteryland nog één groot gekkenhuis.

Het van origine clubconcept werd in 2010 in Barcelona in het leven geroepen. Inmiddels worden er meer dan 150 shows in 30 landen gegeven. De feesten gaan gepaard met gedetailleerde producties en interactieve performers in combinatie met de beste elektronische muziek. Een groot aantal thema’s en concepten passeren de revue waaronder ‘Nomads, Nuevo Mundo’, het Braziliaanse jungle carnaval ‘Sambodromo Do Brasil’ en het kleurrijke ‘Bollywood’.

Verknipt

Verknipt is het jonge collectief dat feesten organiseert met alles van deephouse tot techno en daartussenin. De organisatie heeft zich in nog geen vijf jaar tijd met meerdere uitverkochte edities gevestigd in de Amsterdamse technoscene.

Tickets elrow

Early Bird tickets kosten 27,50 euro. Reguliere kaarten kosten 32,50 euro en zijn hier verkrijgbaar.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nationaal Evenementenplan gepresenteerd: ‘Per 1 juli volle capaciteit en geen afstand’

Vanaf juli moeten evenementen in hun volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden. Dat is het...

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...