woensdag, december 6, 2023

elrow naar Antwerpen met buitenfestival: elrow Town

-

Home » Puinhoop Kollektiv » elrow naar Antwerpen met buitenfestival: elrow Town

De kip is echt los bij elrow. Afgelopen jaar rolde het Spaanse feestconcept reeds als een legbatterij nieuwe evenementen uit. In 2018 mag Europa zich opmaken voor twee festivals onder de noemer elrow Town. In augustus is Londen aan de beurt, waar het buitenfestival afgelopen zomer al debuteerde. Maar nu komt elrow Town ook naar Antwerpen. Daar strijkt het zaterdag 30 juni neer op het terrein van de Middenvijver.

 

Rowgelia, de mascotte van elrow, heeft dat samen met haar kippenfamilie besloten. Het past helemaal in het knotsgekke concept van elrow, waarover wij laatst al schreven. Toen omdat elrow zijn debuut maakte in het Eindhovense Klokgebouw, op uitnodiging van WE ARE ELECTRIC.

In Antwerpen komt elrow Town in plaats van het Summerfestival, dat een sabbatical aankondigde voor 2018.

Confetti

Het uitbundige concept elrow heeft fans over de hele wereld. Ook in de lage landen zien we de kleurrijke verentooien, ballonnen, confetti-shooters en glitters steeds vaker voorbijschieten. Tomorrowland haalde elrow al naar Boom.

Mysteryland deed afgelopen zomer het zelfde, voor een hosting van een van hun tenten. En 25 november was het dus de beurt aan het Klokgebouw in Eindhoven. Daar nodigde WE ARE ELECTRIC elrow uit voor 10 uur lang weelderig vertier (foto onder).

>> Zie ook IN BEELD: elrow in Klokgebouw Eindhoven <<

We Are Electric presents elrow

Het is ongelofelijk te noemen wat elrow de afgelopen jaren heeft neergezet. Met dit jaar bijna 100 shows in 21 landen (waarvan er zo’n 60 uitverkochten) is het concept op zijn minst populair te noemen. Inmiddels is er ook een eigen kledinglijn (elrowear).

De kaartverkoop voor elrow Town in Antwerpen start 15 januari. De line-up is nog niet bekend.


elrow Town

Zaterdag 30 juni, Middenvijver, Antwerpen. Houd de eventpage in de gaten voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Dj Smos (Café d’Anvers), icoon van Belgische dance, overleden

Dj Smos, een van de pioniers van de Belgische dancescene, is afgelopen woensdag op 53-jarige leeftijd overleden. De oud-resident...