vrijdag, februari 23, 2024

Geef TIOH input: Win 2 tickets naar keuze of boek ‘Dutch Dance’

-

Home » Uncategorized » Geef TIOH input: Win 2 tickets naar keuze of boek ‘Dutch Dance’

Bij This Is Our House zitten we niet stil; we hebben allerlei plannen voor de toekomst. Eerst willen we jullie, onze bezoekers, graag wat beter leren kennen. Onze redacteur Mark Benthem doet onderzoek naar onze doelgroep, jullie mening over This Is Our House en naar jullie wensen en behoeften qua content. Neem enkele minuten de tijd om zijn enquête in te vullen (link hieronder), dan maak je kans op een aantal mooie prijzen.

 

>> Meteen naar de enquête

 

De enquête is opgesteld om meer inzicht te krijgen in de huidige en potentiële doelgroep van This Is Our House. Ofwel: liefhebbers van elektronische dansmuziek en de omringende partyscene.

We zijn benieuwd naar jullie mening. In de vragenlijst vind je vragen over je gedrag op sociale media, hoeveel je over dance weet en hoe je over This Is Our House denkt. Invullen kost je maximaal 10 minuten en kan tot en met vrijdag 7 december.

Winnen enquete This Is Our House

Win prijzen

Jullie deelname en input wordt beloond. Uit alle volgers die de enquête volledig hebben ingevuld, kiezen we 3 winnaars via een online loterij. Zorg ook dat je in ieder geval onze Facebookpagina en ons Instagram-account volgt.

De hoofdprijs bestaat uit 2 waardebonnen van Ticketmaster voor een (dance-)event naar keuze, ter waarde van 25,- per stuk. De 2 runners-up ontvangen een exemplaar van het boek ‘Dutch Dance 1988-2018‘, geschreven door onze hoofdredacteur.

 


Doe hier de enquête!


 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...