dinsdag, oktober 3, 2023

ESNS festival en conferentie; een lichtpuntje in een ‘eventloze’ tijd

-

Home » Nieuws » ESNS festival en conferentie; een lichtpuntje in een ‘eventloze’ tijd

Het Europese showcasefestival en de conferentie Eurosonic Noorderslag (ESNS) vindt volledig online plaats van 19 tot en met 22 januari. Op woensdagochtend om 9:35 uur opent Eurocommissaris Frans Timmermans de conferentie met een speech.


De ESNS conferentie staat met meer dan zeventig panels en tweehonderd sprekers in het teken van ‘Building Back Better Together’. De tal van keynotes, panels en sessies zullen ingaan op hoe de muziekindustrie een betere en duurzamere toekomst kan opbouwen. Stilzitten heeft geen zin. De sector zal ook in deze lastige tijd vooruit moeten blijven kijken.

Vanaf woensdag tot en met vrijdag zullen panelleden van zowel binnen als buiten de evenementenindustrie hun expertise over duurzaamheid, streaming en gezondheid delen. Onder meer Barbera Wolfensberger (directeur-generaal Cultuur en Media bij OCW), Ruben Brouwer (CEO van MOJO) en Maria May (senior agent bij CAA) zijn aanwezig op de conferentie.

Bron: NPO 3FM/Ben Houdijk

Festival

Naast de conferentie is ook het festival via een stream te volgen. De uitzending start dagelijks om 20:00 uur met het Europese programma op woensdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag biedt Noorderslag het podium aan de Nederlandse acts.

Verder reikt ESNS zoals gebruikelijk een aantal prijzen uit. Zo staat de uitreiking van de Pop Media Prijs en Popprijs op het programma. Die laatste onderscheiding wordt zaterdagavond om 23:00 uur live uitgezonden op NPO3.

Voor liefhebbers van de muziek- en cultuursector zal ESNS het enige lichtpuntje moeten zijn in deze koude en stille wintermaanden.


ESNS festival en conferentie

Het festival is gratis te bekijken op 3fm.nl/esns. Tickets voor de conferentie zijn te verkrijgen voor €99,- via esns.nl/tickets. Verdere informatie kan je vinden op esns.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...