zaterdag, februari 24, 2024

Extrema Outdoor maakt overweldigend sterke line-up bekend voor de twaalfde editie

-

Home » Nieuws » Extrema Outdoor maakt overweldigend sterke line-up bekend voor de twaalfde editie

Eén blik op de line-up zegt genoeg. In het laatste weekend van mei gaat het donderen aan de plas in het Belgische Houthalen-Helchteren. Naar goede gewoonte kondigde de organisatie zijn volledige line-up in één keer aan. Ook deze twaalfde editie moet voor duizenden party people onvergetelijk worden.

Op de immense line-up, van maar liefst 170 artiesten, sieren gevestigde én frisse namen. Acts als Amelie Lens, Ferreck Dawn, Joyhauser én Maceo Plex zijn de ervaren ‘Extrema-rotten’. Verder schitteren techno- en housegiganten Boris Brejcha, Claptone, Peggy Gou én Reinier Zonneveld op het affiche.

Afrikaanse programmering

Opvallend is onder andere de aanwezigheid van Black Coffee. Extrema Outdoor is de enige Belgische stop van zijn aankomende tour. Daarmee verrijkt de Zuid-Afrikaanse dj de Afrikaanse programmering op District 6. De elektronische muziekscène in landen als Zuid- Afrika is enorm populair, maar veel van de lokale artiesten kunnen moeilijk doorbreken buiten hun continent. Voor veel van de artiesten wordt dit het eerste optreden buiten Afrika.

Voor de tweede keer presenteert het festival ook op vrijdag een volwaardige festivaldag zodat bezoekers iedere dag van 12 uur ’s middags tot middernacht los mogen, gevolgd door een afterparty op de camping. En gezien de afters van de afgelopen editie, kan het geen kwaad om je tentje mee te nemen.


Extrema Outdoor 2023

De 12eeditie van Extrema Outdoor Belgium is van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei in recreatiepark De Plas te Houthalen-Helchteren. Meer info en tickets vind je via de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...