zaterdag, februari 24, 2024

Extrema Outdoor Belgium: extra podium voor nog meer top-acts

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Extrema Outdoor Belgium: extra podium voor nog meer top-acts

De 9e editie van Extrema Outdoor Belgium barst weer van de internationale headliners en top-hostings. Woensdag maakte Extrema de line-up bekend. Gedurende het Pinksterweekend (7 t/m 9 juni) komen onder meer Sven Väth, Kölsch, Richie Hawtin, Tale Of Us, Amelie Lens en Stephan Bodzin naar Houthalen-Helchteren.

 

Door het toenemend succes besloot Extrema Outdoor Belgium één extra podium toe te voegen aan het terrein van Recreatiepark De Plas. Zeven worden het er nu in totaal.

Een greep uit de andere headliners: DJ Tennis, Ben Klock, Chris Liebing, Hernan Cattaneo, Kerri Chandler, Pan-Pot, Loco Dice en Marcel Dettmann.

De volledige line-up vind je hieronder:

Extrema Outdoor Belgium 2019

Stage hostings

De afgelopen weken maakte XO reeds de hostingpartners van de diverse podia bekend. Onder meer de clubs Ampère (Antwerpen), Kompass (Gent) en Labyrinth (Hasselt) en de labels/organisaties Anjunadeep en FLOW (Franky Rizardo) zullen een stage vullen.

Ook ‘resident’ Amelie Lens is present met een eigen podium: Exhale. Net als het Britse Defected.

>> Zie ook – Ugur Akkus (XOBE/Labyrinth): ‘Ik leef voor deze wereld’

Extrema Outdoor Belgium


Extrema Outdoor Belgium 2019

Extrema Outdoor Belgium is van 7 t/m 9 juni in Houthalen-Helchteren. Zie de website of de eventpage op Facebook voor meer info en tickets.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Extrema Outdoor viert eindelijk 10e verjaardag – en de line-up is gruwelijk

Festival Extrema Outdoor in Belgie is na twee geannuleerde edities dan eindelijk toe aan zijn tiende verjaardag. En die...

21×2021: het jaar van Bas Baetsen

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...