maandag, december 4, 2023

Fairytale Festival: Warface headliner van hardstyle-area

-

Home » Genres » Hardstyle » Fairytale Festival: Warface headliner van hardstyle-area

Met de bekendmaking van Warface als headliner van hardstyle-area ‘The Gatekeeper’ is de line-up van die area compleet. Warface brak door met de hit ‘FTP’. Vorig jaar bracht hij zijn tweede album, ‘The 9 Circles’, uit. 

Fairytale

Warface geldt inmiddels als een van de grotere namen in de hardstylescene. Vorig jaar stond hij op bijna alle grote evenementen waaronder Defqon.1, Defqon.1 Australië, Decibel outdoor festival, Intents Festival en Hard Bass. Dit jaar stond hij wederom op Hard Bass en momenteel is Warface op tour in Australië. Evenementen als Masters of Hardcore, Qapital, Rebirth Festival en Intents Festival staan nog op de planning.

Het is dus duidelijk dat Fairytale Festival een grote vis heeft binnen gehengeld. Bass Modulators, Deetox, Neilio, Delete, Cyber, Sound Rush, Thyron, Luminite, Galactixx en Devotion completeren de hardstyle-area.

Sick Individuals

Maandag maakte de organisatie bekend dat house-act Sick Individuals de headliner van de mainstage is. Fairytale Festival wordt op zaterdag 7 mei georganiseerd. Het evenement heeft 3 podia met house, deephouse en hardstyle.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in februari 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...