donderdag, november 26, 2020
Home Music House Het boek van FeestDJRuud is gesloten, DOLF is de nieuwe act

Het boek van FeestDJRuud is gesloten, DOLF is de nieuwe act

-

Het boek van FeestDJRuud is gesloten. Het afgelopen weekend vlogen de opblaasdieren en confetti in de Heineken Music Hall nog één keer door de lucht. De apotheose was FeestDJRuud-waardig. De grote vraag was wat Ruud Geurts zou gaan doen na dit succesverhaal. Het antwoord is DOLF.

DOLF

Op Facebook werd de nieuwe act aangekondigd, tegelijkertijd met de eerste track ‘Fuck it all up’. De vocalen in de plaat zijn verzorgd door JVZEL. Er komt binnenkort een EP aan, die bij Barong Family, het label van Yellow Claw, wordt uitgebracht. In mei 2017 worden tourdates bekendgemaakt.

- Advertisement -

Met DOLF slaat Geurts een nieuwe weg in. De sound van de eerste track is ‘clubby’. Een groot contrast met de feesttoeters bij FeestDJRuud, maar het feestje zal ongetwijfeld ook aan zijn met DOLF.

Afscheid FeestDJRuud

Samen met This Is Our House blikte Geurts voorafgaand aan Feest To Black in een tweeluik terug op zijn carrière als koning van het feest. Van carnaval tot de Spaanse costa’s, van de grootste festivals tot de gekste clubs. Deel 1 lees je hier, deel 2 is hier terug te lezen.

Op Facebook plaatste Geurts na afgelopen weekend een emotioneel bedankwoordje. “Woorden schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest To Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage: overal was het feest, feest en nog eens feest. Ik had geen betere afsluiting kunnen wensen. Het was en is nog steeds intens genieten. Komende week zullen nog een aantal FeestDJRuud-momenten verschijnen, maar voor nu wil ik dit hier achter laten. Bedankt voor de onvergetelijke tijd. Hier was het feestje!”

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...