woensdag, oktober 4, 2023

FeestDJRuud stopt met optreden: ‘Alles is gelukt’

-

Home » Robin Riccio » FeestDJRuud stopt met optreden: ‘Alles is gelukt’

FeestDJRuud stopt met optreden. De 30-jarige Limburger maakte het nieuws maandag in de Coen en Sander-show op radio 538 bekend. Op Facebook volgde vervolgens een uitgebreide uitleg.

FeestDJRuud

“Ik heb zoveel meer bereikt dan ik durfde te dromen en waar mensen mij eerst voor gek verklaarde, bewijst dit toch maar weer eens dat je moet doen waar je in gelooft. Ik merkte na de zomer van 2015 dat ik er minder energie uithaalde en dat was voor mij een teken dat ik een andere weg moest gaan inslaan”, aldus Ruud Geurts (echte naam) op Facebook.

>> Zie ook: FeestDJRuud sloopt de Time-Out <<

FeestDJRuud scoorde met ‘Gas Op Die Lollie’ zijn eerste dikke hit. Vanaf dat moment – in 2012 – ging het hard. De Limburger draaide door zijn eclectische stijl op alle festivals in Nederland. Van Defqon.1 tot Solar, van Pinkpop tot Extrema Outdoor. “Zo goed als alles wat ik bedacht en wilde doen is gelukt.”

Afscheidsfeest FeestDJRuud

De dj, bekend van zijn optredens met confettikanonnen, opblaasattributen en sitdowns, neemt op 10 december afscheid met een feest – Feest To Black –  in de Heineken Music Hall. Tot die tijd is de hij nog door heel Nederland te zien.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Par-T trapt festivalseizoen af met LIVE AGAIN! Festival in juli

Par-T heeft razendsnel geschakeld en komt met een van de allereerste festivals sinds de lockdown: LIVE AGAIN! Festival. Op...