vrijdag, februari 23, 2024

Track van Ferreck Dawn gebruikt in video Ultra Music Festival

-

Home » Spinnin' Records » Track van Ferreck Dawn gebruikt in video Ultra Music Festival

Ferreck Dawn was de allereerste artiest die voor This Is Our House een guestmix maakte in onze podcast-serie Rock The House. De uit Veldhoven afkomstige Freek Coppens stond ook op ons releasefeestje Effenaar b2b Our House. En nu is er weer leuk nieuws rond Ferreck Dawn. Zijn nieuwe track ‘Mad Love’ is gebruikt in de line-up video van het gerenommeerde Ultra Music Festival.  

Ferreck Dawn bracht ‘Mad Love’ onlangs pas uit. De track staat momenteel in de top 10 van de Beatport Charts. Maar de plaat is dus ook te horen in de video van Ultra Music Festival. We belden met Freek voor een korte reactie.

Dit is wel mooi nieuws. Wat was je eerste reactie? 

“Super cool natuurlijk! Het is een video die heel veel mensen gaan zien. Super goed dat ze mijn track hebben gebruikt. Via Spinnin’ Records kreeg ik te horen dat ze mijn track wilden gebruiken voor de video van Ultra Music Festival. Natuurlijk moesten we met alle rechthebbenden van de track contact opnemen, maar dit was binnen één dag geregeld.”

>> Zie ook: Rock The House #1: mix + interview Ferreck Dawn <<

We zien je naam nog niet in de line-up van Ultra Music Festival voorbij komen. Kan je ons al iets meer vertellen of weet je nog niets?

“Ik heb helaas nog geen visum, maar ik weet niet of ze me anders wel zouden boeken voor Ultra Music Festival. Ik hoor – helaas – nog niet bij de jongens die wat hoger op de ladder zitten, maar het is sowieso écht vet dat ze mijn track gebruikt hebben. Het is denk ik ook te vroeg voor mij. Wie weet volgend jaar?

Ultra Music Festival

We hebben je vorige zomer gevraagd naar je mooiste gig ooit. We zijn bijna anderhalf jaar verder. Is er nog iets wat er nu met kop en schouders bovenuit steekt? 

“Jazeker, Tomorrowland. Dat was gewoon cool om mee te maken, oprecht heel cool. Daarnaast ook Machac in Tsjechië. Om voor 10.000 man te draaien was ook ongelofelijk vet. Het publiek reageert op alle platen die je draait. Dat zijn voor mij toch wel de twee uitschieters dit jaar.”

En waar kijk je dit jaar nog naar uit?

“Ik ga volgende week naar Mexico, voor Daydream Mexico. En begin december komt een nieuwe collab uit met Rene Amesz, de opvolger van ‘Lord’. Die hebben we in mei uitgebracht en heeft 3 maanden in de top 10 van Beatport gestaan.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Rutger Geerling

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Rock The House #103: Le Frini

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...