donderdag, mei 6, 2021
HomeNieuwsFestival Transfer: Maak ook van je party-reis een feestje!

Festival Transfer: Maak ook van je party-reis een feestje!

-

Met lekkere beats, consumpties en een hoop gezellige andere partypeople samen naar een festival. Je ziet ze steeds vaker: busdiensten in het Nederlandse party-circuit. Festival Transfer uit Breda is er daar een van. Zij bieden opstapplaatsen door heel Nederland aan. Je kunt zowel een retour- als een terugreis boeken via de website en opstappen op een plaats naar keuze.

 

(Advertorial)

 

- Advertisement -

Festival Transfer, actief sinds maart 2016, biedt festivalgangers de mogelijkheid om op een leuke en betaalbare manier naar een festival te gaan of thuis te komen.

De busdienst biedt meer dan 40 verschillende opstapplaatsen door heel Nederland aan – en in soms ook in België. Daarnaast kunnen festivalgangers vanaf iedere gewenste plek een eigen busreis/opstapplaats aanvragen.

Festival Transfer heeft inmiddels al naar meer dan 100 festivals gereden en meer dan 15.000 mensen blij gemaakt met hun gezellige partybusreizen. Het bedrijf werkt samen met onder meer Solar Weekend, Extrema Outdoor, Free Your Mind, DGTL, Vunzige Deuntjes en Rotterdam Rave.

Regelmatig zijn er extra voordeeltjes. Voor Free Your Mind geldt bijvoorbeeld een combi-deal (busreis + entree) met 20 euro korting. Dit jaar werkt Festival Transfer ook met een early-bus korting (2 euro korting als je één maand of langer van te voren boekt).

Speekseltest

Sinds de speekseltest in het leven is geroepen is de vraag naar busdiensten gegroeid, merken ze ook bij Festival Transfer. Veel mensen kiezen liever voor het gemak, de veiligheid en de gezelligheid van een busdienst. Zo is het ook nooit meer vechten om wie de BOB is.


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


De busdienst is voor iedereen geschikt. Festival Transfer ziet jongeren van 18 jaar, maar ook festivalgangers van 35 die liever kiezen voor het gemak van de busdienst dan voor hun eigen vervoer. “Iedereen heeft een andere reden om de bus te pakken naar het festival,” aldus Olivier Dorenbos van Festival Transfer.

“Zo kijken jongeren vooral naar de prijs, terwijl de wat oudere doelgroep vooral het gemak belangrijk vindt. Festival Transfer biedt zowel retour- als terugreizen. Studenten kiezen vaak alleen voor de terugreis omdat zij overdag gratis kunnen reizen met het openbaar vervoer.”

De sfeer in de bussen is altijd goed, aldus Olivier. “Onderweg naar het festival staat er muziek op en er mogen eigen consumpties genuttigd worden. Men leert elkaar kennen, waardoor er een kleine bus community ontstaat. Daarnaast mogen reizigers hun eigen muziek mee nemen op cd, waardoor het sfeertje goed op gang komt.”

Festival Transfer probeert altijd rechtstreeks naar het festival te rijden, zonder tussenstops. “Kortom: het feest begint al in de bus!”


Benieuwd geworden naar de diensten van Festival Transfer? Op hun website kun je er alles over lezen en je eigen bustickets boeken vanaf opstapplaats naar keuze.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...

Nagenieten van Koningsdag: herbeleef de sets van o.a. de Streamers en 538 Koningsdag

Hoewel dit al de tweede Koningsdag is die we thuis moeten vieren, hebben Supersized Kingsday, de Streamers en 538...