dinsdag, november 24, 2020
Home Music House FestyLand compleet met o.a. Yellow Claw en The Brahms

FestyLand compleet met o.a. Yellow Claw en The Brahms

-

Met de toevoeging van onder meer headliners Yellow Claw en The Brahms is de line-up van de achtste editie van FestyLand compleet. Dat maakte organisator Par-T Events dinsdag bekend.
https://www.youtube.com/watch?v=35upxsvBpdk

 

FestyLand in Volkel wordt gezien als de grote afsluiter van het festivalseizoen. Het vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober bij recreatiepark Hemelrijk.

- Advertisement -

Het festival biedt een mix van pop/rock en dance. Binnen laatstgenoemde genre werden eerder al namen als Gregor Salto, Jordy Dazz, Vato Gonzalez & MC Tjen, Firebeatz, Michel de Hey en FeestDJRuud bekendgemaakt.

Bekende niet-dance-acts naast ‘3FM Serious Talent’ The Brahms zijn dit jaar onder meer Guus Meeuwis & Band, Dotan, Jett Rebel, Lil’ Kleine & Ronnie Flex en John Coffey.

Check ons agenda-item voor de complete line-up van Festyland 2015.

Festyland
Festyland 2014. Foto: WeAreTheNight.com

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...