vrijdag, december 8, 2023

FlashForward heeft met Klasse Theater wederom exclusieve locatie

-

Home » Biki90 » FlashForward heeft met Klasse Theater wederom exclusieve locatie

Na een uitverkochte editie in EVE (Spoorzone) vindt FlashForward komende winter plaats op wederom een exclusieve, historische locatie in Tilburg. Op zaterdag 8 februari vormt het Klasse Theater het decor voor een editie met dj’s Dimitri en Miss Melera als headliners. 

 

Het Klasse Theater is gevestigd in de kapel van het voormalige Elisabeth Ziekenhuis, gebouwd in 1927. Het ligt vlak buiten de binnenstad van Tilburg.

FlashForward vond in 2013 voor het eerst plaats, toen in 013 en ter viering van 25 jaar dance in Nederland. Begin dit jaar was er een doorstart in EVE, gevestigd in de voormalige treinloods van de NS in de Spoorzone. Op 8 februari 2020 wordt dus wederom een historische locatie aangedaan, waar net als in EVE nog niet eerder een dance-event plaatsvond.

FlashForward

Dimitri

Het concept blijft ongewijzigd: FlashForward geeft ruimte aan house van vroeger, nu en straks. Voor het eerst zijn er 2 zalen. In de grote kapelzaal (Forward) staat de actuele sound centraal. Naast Dimitri en Miss Melera wordt die vertegenwoordigd door opkomende acts als Corren Cavini en Klankspektrum.

In de foyer/het theatercafé worden houseclassics gedraaid. Die classics-zaal (Flashback) krijgt een extra speciaal tintje. Op de line-up staan enkel artiesten die vroeger draaiden in de roemruchte Tilburgse club Kadance. Zo zijn er sets van Noes, La Zash en Patrick Sleegers. Daarnaast wordt binnenkort nog een mystery guest als headliner in de Flashback-zaal aangekondigd.

FlashForward


 

FlashForward

De kaartverkoop voor FlashFoward 2020 is inmiddels gestart. De early bird-tickets zijn al uitverkocht, de reguliere verkoop loopt. Meer info en tickets via de eventpage.

FlashForward 2020

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het RoXY Archief van fotografe Cleo Campert: Unieke inkijk in de uitbundige vroege housetijd

Het was de oer-club van de house in Nederland: de RoXY in Amsterdam. Er verscheen al eens een (tekstueel)...

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...