maandag, december 4, 2023

Fraaie expositie festival-fotografie van Kim Balster

-

Home » Genres » House » Fraaie expositie festival-fotografie van Kim Balster

Fotografe Kim Balster uit Sint-Oedenrode heeft vandaag haar eerste expositie met foto’s van festivals en concerten geopend. De tentoonstelling, met heel fraai beeldmateriaal van vele festivals en concerten van de laatste twee jaar, is tot 20 december te zien in cultureel centrum Mariendael in Sint-Oedenrode.
Kim Balster (33) studeerde in 2008 af aan de fotovakschool. In 2013 kwam ze bij toeval in contact met de band Kensington, die één van haar foto’s wilde gebruiken voor hun nieuwe CD. “Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan toeleggen op festival- en concertfotografie”, aldus Balster.

De afgelopen twee jaar fotografeerde ze vrijwel alle belangrijke festivals in Nederland, waaronder Lowlands, Solar, Wish, Extrema en Flying Dutch. Ook staan er foto’s van Kim in het boek Extrema, 20 Years of Love van auteur Mark van Bergen. De foto van de slotshow van Flying Dutch in Eindhoven behoort tot haar favoriete festival-foto’s.

De favoriete festival-foto van Kim Balster, ook te zien op haar expositie.
De favoriete festival-foto van Kim Balster, ook te zien op haar expositie.

Foto-expositie Kim Balster, t/m 20 december 2015 in cultureel educatief centrum Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode. Dagelijks open van 10,00 uur tot 21.00 uur, zondags van 09,30 uur tot 15.30 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

BEELDBEPALERS #6 (slot): Michel van Rossum

Mooie, opvallende mensen, stages en visuals. Naast het oor krijgt het oog ook steeds meer op festivals en andere...

BEELDBEPALERS #5: Ralph Roelse

Mooie, opvallende mensen, stages en visuals. Naast het oor krijgt het oog ook steeds meer op festivals en andere...