maandag, december 4, 2023

Frequencerz krijgt X-Qlusive in 2018, line-up is bekend

-

Home » Algemeen » Frequencerz krijgt X-Qlusive in 2018, line-up is bekend

De geruchten gingen al langere tijd rond, maar nu is het definitief. Frequencerz krijgt hun eigen X-Qlusive. De solo-avond wordt gehouden op zaterdag 3 februari 2018 in AFAS Live in Amsterdam. De line-up is bekendgemaakt. Daarin zien we onder anderen Headhunterz en Zany terug. 

X-Qlusive Frequencerz

Organisator Q-dance maakte enige tijd geleden al een Facebookevenement aan met de titel ‘Get Wack, Join The Pack’. Dat was voor het hardstylepubliek voer voor speculaties. De naam Frequencerz viel veelvuldig. Dat was ook niet gek. Samen met Tartaros scoorde Frequencerz in 2016 een megahit met ‘Wolfpack’. De link met de slogan van het feest was snel gelegd.

Line-up

In een nieuw Facebookbericht is later de line-up bekendgemaakt. Die bestaat in de hoofdzaal naast Frequencerz (ook als live-act) uit Headhunterz, Atmozfears, Roughstate Alliance, Crazy Hour (ZazaFront & Frequencerz), Deetox & Bass Chaserz, Zany, Mental Theo & The Viper. De 2e area wordt gehost door Plug ‘N Play (mix + interview). Het freestyle-duo wordt ondersteund door Requiem, Keltek, Ransom (live), Ceazar en Rejecta.

De act Frequencerz, die bestaat uit Niels Koster en Pepijn Hol, stapelt sinds dat jaar hoogtepunt op hoogtepunt. In maart 2016 werd het album ‘Medium Rare’ uitgebracht. Daarmee werd de sound van Frequencerz definitief op de kaart gezet. “We zijn niet hard, maar ook niet euforisch. Onze sound is eigenlijk Medium Rare”, legde het duo in een eerder interview met This Is Our House uit. De fans smullen ervan.

Gewapend met de nieuwe muziek staat het duo vervolgens op ieder denkbaar podium. De hosting op Rebirth Festival zien ze als één van de hoogtepunten. Daar feest een deel van de trouwe fans letterlijk mee on stage. Een bijzonder en emotioneel moment, zo vertellen Niels en Pepijn ons later in datzelfde interview. De rest van het jaar en ook in 2017 dendert de sneltreinvaart onverminderd hard door.

X-Qlusive Frequencerz

Een eigen X-Qlusive is het doel. Gezien de afgelopen twee jaar is het ook niet onlogisch dat het begin 2018 tijd is voor een solo-avond van Frequencerz. Het evenement duurt van 22:00 tot 07:00 uur. Verdere details ontbreken nog. Hoogstwaarschijnlijk volgen meer details de komende tijd. De kaartverkoop start op 25 november.

Twee jaar geleden was de eer aan B-Front (interview). Vorig jaar stond X-Qlusive in het teken van Ran-D (interview).

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in oktober: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle in augustus: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....