woensdag, december 6, 2023

Gatekeeper RAW NYE in Tilburgse Koepelhal gaat niet door

-

Home » Algemeen » Gatekeeper RAW NYE in Tilburgse Koepelhal gaat niet door

Het debuut van The Gatekeeper RAW NYE gaat niet door. Het raw hardstyle-event zou met oud en nieuw plaatsvinden in de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone maar de realisatie verliep niet zoals de initiators gehoopt hadden. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend.

 

“Met een wrang gevoel moeten wij mededelen dat het event The Gatekeeper RAW helaas geannuleerd zal worden. Door meerdere factoren zien wij als organisatie in dat het event niet het door ons gewenste niveau zal kunnen halen.”

Tickethouders hoeven zich geen zorgen te maken. De ticketprijs zal in de komende periode teruggestort worden op de rekening waarmee het ticket aangeschaft is, aldus de organisatie.

Fairytale Festival

Line-up

De volledige line-up was al bekendgemaakt. Daarin zagen we Adaro, Phuture Noize, Deetox, Jason Payne, Prefix & Density, Voidax, Uncaged en MC Barricade terug.

Voor bezoekers en volgers van Fairytale Festival klinkt The Gatekeeper reeds als muziek in de oren. Als hardstyle, om specifiek te zijn, want dat is het genre dat in de gelijknamige tent in Kaatsheuvel wordt geprogrammeerd.

Sprookje

Het sprookje van Fairtytale Festival ging in mei 2015 van start. De eerste editie verkocht uit. Dat was richting de organisatie een duidelijk signaal om verder te professionaliseren. Die stap werd vorig jaar gezet.

De capaciteit werd vergroot en opnieuw gingen alle tickets over de digitale toonbank. Ook dit jaar was het festival weer een groot succes. Hardstyle-tent The Gatekeeper ontpopte zich wederom als een grote trekpleister.

Gatekeeper RAW


The Gatekeeper RAW NYE

De organisatie van The Gatekeeper RAW hoopt het event later nieuw leven in te blazen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Rock The House #118: Rude Convict

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...

Rock The House #106: Salvation

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...