maandag, december 4, 2023

Grenswerk haalt Ben Sims en Kirk Degiorgio’s Machine naar Venlo

-

Home » Genres » Techno » Grenswerk haalt Ben Sims en Kirk Degiorgio’s Machine naar Venlo

Voor een nachtje met kakelverse, sterke techno van twee zwaargewichten uit de scene moet je eind deze maand in Venlo zijn. Poppodium Grenswerk verwelkomt vrijdag 24 november niemand minder dan Ben Sims en Kirk Degiorigio, met hun concept Machine.

 

Machine ontstond in 2011 in London. De Britse techno-tandem Sims-Degiorgio mag dan al flink wat jaartjes meegaan, in het concept ligt de focus op nieuwe, ongereleaste tracks.

“There will be a guillotine that drops down on the DJ if anything before 2010 is played, specially made for us by Funktion One,” verwoordde Kirk Degiorgio het destijds.

Machine tour

Ben Sims

De Britse techno-gigant Ben Sims loopt al zo’n 2 decennia mee in het wereldje, de meeste tijd aan kop. Naast dj is hij ook producer, labelbaas en organisator. Hij draait op de meest bekende clubs en festivals over de hele wereld. Denk aan Berghain, HYTE, Awakenings en Tomorrowland.

Kirk Degiorgio, een man van vele aliassen (o.a. As One), doet niet veel voor zijn generatiegenoot onder. Net als Sims heeft hij een sterke connectie met de Detroit-sound.

Machine - Grenswerk

Draaimolen uit Tilburg haalde Machine en/of Ben Sims al vaker naar het zuiden, de afgelopen jaren. Begin november landde het concept in Toffler Rotterdam. Maar de Machine-show in Grenswerk Venlo is nog je enige kans binnen de internationale tour van 2017.

Grenswerk-residents Pamtone & Space Available warmen je op, vanaf 23:00 uur. De machine van Sims en Degiorgio draait door tot maar liefst 5:30 uur. Vlak voordat de machines van de NS ook weer gaan draaien, dus het reizen waard.

Machine Grenswerk


Ben Sims & Kirk Degiorgio present: Machine – Poppodium Grenswerk

Vrijdag 24 november, Grenswerk Venlo. Meer info en tickets via de eventpage.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Nifra

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Carnaval Ontwijkend Gedrag: Carnaval vieren zonder hoempapa

Eind februari wordt het zuiden van het land omgetoverd tot een wereld vol verklede mensen, hoempapa-muziek en heel veel...