woensdag, december 6, 2023

Hard met Bart: 2 x 2 partytips (9-18 oktober)

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips (9-18 oktober)

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.
ST8TMENT

St8ment

Dat een kleinschalig hardstyle-evenement succesvol en gezellig kan zijn, bewees St8ment de afgelopen drie jaar al. Zaterdag 10 oktober is dit feest toe aan zijn twaalfde editie. Liefhebbers van het echte beukwerk zijn op hun plek in de Eindhovense Effenaar, want met namen als Digital Punk, E-Force belooft het een harde avond te worden. Het Brabants duo Authentic trapt de avond af.

Zaterdag 10 oktober vanaf 22.00 uur in de Effenaar Eindhoven. Kaarten kosten 15 euro.

Members of Hardstyle

We hebben de eerste indoorfeesten al achter de rug, maar in Breda worden zaterdag 10 oktober de benen nog flink losgegooid in de buitenlucht. Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen. Onder meer B-Front, Chain Reaction, Frequencerz en Da Tweekaz zullen het hardstylebloed laten koken. Met Tha Playah als afsluiter is ook hardcore vertegenwoordigd.

Zaterdag 10 oktober van 12.00 uur tot 23.00 uur op evenemententerrein De Asterd in Breda. Kaarten kosten 25 euro.

Lost-in-Dreams-XL

Lost in Dreams XL

Titan en de Italiaan Unresolved zijn de headliners op Lost in Dreams XL. Hardstyle, hardcore en early rave knallen zaterdag 17 oktober door de Traverse in Helmond. Groot is Lost in Dreams XL niet, maar hard gaat het wel.

Zaterdag 17 oktober van 22.00 uur tot 05.00 uur in Traverse Helmond. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur.

I am Hardstyle

Amsterdam Dance Event staat voor de deur en uiteraard laten de hardere stijlen zich zien én horen. Blikvanger is I am Hardstyle, een groot evenement op zaterdag 17 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tilburger Brennan Heart en evenementenorganisatie Q-dance hebben de handen ineen geslagen voor een avond vol hardstyle, verdeeld over twee zalen. Brennan Heart, Ran-D, Outbreak, TNT, Code Black: het is slechts een greep uit de line-up van het ‘harde huzarenstukje’ van Amsterdam Dance Event.

Zaterdag 17 oktober van 22.00 tot 07.00 uur in Heineken Music Hall Amsterdam. Kaarten kosten 49,50 euro.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

House en techno in februari: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...

House en techno in november: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...