woensdag, oktober 4, 2023

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Gunz for Hire en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Gunz for Hire en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.
E-Force

Epic Hard! XL

Wat is er nu fijner dan een avondje gas geven in het centrum van Tilburg? Iedere vrijdagavond- en nacht biedt Epic Hard! XL jou die mogelijkheid. Een selectie van lokale dj’s warmt de boel op, een headliner is de spreekwoordelijke kers op de taart. Dit keer is het de beurt aan E-Force.

Vrijdag 23 oktober van 22.00 uur tot 04.00 uur in Epic Tilburg. Tot 23.00 uur is de entree gratis, daarna kost een ticket 7 euro.

Beats against Cancer

Stuiteren voor het goede doel: dat is waar het bij Beats against Cancer om draait. De opbrengsten van de avond gaan naar stichting KiKa, die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker. Pavo en Yves zijn de headliners van de avond. Als je zin hebt in een avond met hardstyle, hardcore, oldschool en hardtrance én je wil je inzetten voor het goede doel, dan is Beats against Cancer jouw feest.

Zaterdag 24 oktober van 22.00 uur tot 04.00 uur (wintertijd) in Poppodium Grenswerk in Venlo.

ctrl-alt-delete

CTRL.ALT.DELETE

Het concept CTRL.ALT.DELETE keert voor de tweede keer terug in Dynamo Eindhoven. Delete is de man waar het allemaal om draait. De Australiër staat bekend om zijn snoeiharde kicks en voor deze editie heeft hij een aantal collega’s uitgenodigd die het harde werk niet uit de weg gaan. Zo komen onder meer Titan, Prefix & Density en Jason Payne langs in Eindhoven.

Vrijdag 30 oktober van 22.00 uur tot 04.00 uur in Dynamo Eindhoven. Tickets kosten 14,50 euro.

Gunz for Hire – No Mercy

Het wordt griezelig hard in Time Out tijdens Halloween. Deze avond wordt de achterste zaal van Time Out, voorheen bekend als ‘de sub’, voor het eerst in gebruik genomen als evenementenlocatie. Gunz for Hire heeft met hun No Mercy tour de primeur om af te trappen in NXT, zoals de zaal nu heet. Gunz for Hire, Adaro, Ran-D, Digital Punk, Jack of Sound, Danny Scandal, Requiem en Sub Sonik zijn de namen die het deze avond gaan doen.

Zaterdag 31 oktober van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Tickets kosten 23,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

IN BEELD: Reverze 2019 – Edge of Existence

Voor de IN BEELD van deze week steken we de landgrens over naar onze zuiderburen. Naar Antwerpen wel te...