vrijdag, februari 23, 2024

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Paniek!, Unlocked en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Paniek!, Unlocked en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.

Radical Redemption
Radical Redemption

Paniek! in de Lange

Panic is het bewijs dat hardcore nooit zal verdwijnen. Hij is er vanaf het eerste uur bij en nog altijd slingert hij wekelijks hardcore beats door de speakers in binnen- en buitenland. Zaterdag 17 oktober rave je met Panic in De Lange Horst in jawel, Horst. De vocale ondersteuning is in handen van MC Jeff, ook geen onbekende in de scene.

Zaterdag 17 oktober van 22.00 uur tot 04.00 uur in De Lange Horst in Horst. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.

Your Ultimate Time Out invites Radical Redemption

Wie van het betere snoeiwerk houdt, is bij Radical Redemption aan het juiste adres. Hij vliegt van continent naar continent, heeft volgende maand zijn eigen evenement in de Heineken Music Hall, maar zaterdag 17 oktober staan sloopwerkzaamheden in Time Out Gemert op het programma.

Zaterdag 17 oktober van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Kaarten kosten 8 euro aan de deur.

Unlocked

Unlocked

Unlocked is het nieuwste concept van b2s in de Utrechtse Jaarbeurs. Met vijf area’s mag je gerust spreken van een indoorfestival. En dat is nou precies wat b2s voor ogen heeft met Unlocked. Nee, het evenement wordt niet in Brabant gehouden, maar er reist wel een arsenaal aan dj’s uit de provincie naar Utrecht. Zo staan Adaro, B-Front (met een speciale showcase), Phuture Noize, Zany en MC DV8 op de line-up.

Zaterdag 24 oktober van 22.00 uur tot 07.00 uur (wintertijd) in Jaarbeurs Utrecht. Kaarten kosten 49,50 euro. Let op, de klok gaat deze nacht een uurtje terug, dus dat betekent een uur langer stuiteren!

Fuck de Hokjes

De naam van het evenement zegt al genoeg. Op Fuck de Hokjes in Nouveau Riche in Boxmeer maakt het zaterdag 17 oktober niet uit wat de dj’s draaien. Freestyle is het sleutelwoord, stuiteren het devies. Onder meer Ruthless en Dozer zorgen voor de muzikale invulling.

Zaterdag 24 oktober van 22.00 uur tot 03.00 uur (wintertijd) in Nouveau Riche in Boxmeer. Kaarten kosten 12,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

House en techno in februari: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...

House en techno in november: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...