vrijdag, december 8, 2023

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Project Hardcore en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Project Hardcore en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.

PH14 lasers

Project Hardcore

Op Project Hardcore is het smullen voor de liefhebbers. Het Klokgebouw in Eindhoven is de vaste uitvalsbasis voor deze hardcore party uit de koker van b2s. In de grote zaal is plek voor de mainstream hardcore met namen als Nosferatu, Noize Suppressor, Mad Dog en Neophyte. Het tempo wordt verder opgeschroefd in de kleine zaal.

Zaterdag 12 december van 22.00 uur tot 07.00 uur in Klokgebouw Eindhoven. Tickets kosten 36 euro.

Nacht van Time Out

Time Out bestaat twintig jaar en dat moet gevierd worden. De hardere stijlen mogen op dit jubileumfeestje natuurlijk niet ontbreken. LNY TNZ en Mental Theo komen langs, maar het echte beukwerk wordt verzorgd door Radical Redemption, The Geminizers en F8trix.

Zaterdag 12 december van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Tickets kosten 8 euro.

HallofHardstyle

Hall of Hardstyle – Digital Universe

Requiem is de grote naam tijdens Hall of Hardstyle – Digital Universe in Tilburg. Met zijn hit ‘Colleteral Damage’ zette Requiem zich op de kaart. Nu is het hoogste tijd voor een bezoek aan Tilburg.

Zaterdag 19 december van 22.00 uur tot 04.00 in Hall of Fame Tilburg. Tickets kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Hard met Stijl

In Nieuwkuijk staan zaterdag 19 december een aantal mooie back2back setjes gepland. Nowaxx draait samen met Ransom en Francois en Genius zijn aan elkaar gekoppeld. Verder staan ook STTRBSTN en The Darkraver op het programma. Hardstyle, jump en freestyle it is!

Zaterdag 19 december van 22.00 uur tot 04.00 uur DSNK De Ster Nieuwkuijk. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Rock The House #110: Trinist

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...

Next step muziekbeleving: 250k brengt virtuele shows live thuis

Het Eindhovense bedrijf 250K/Eyesupply, wereldwijde hoofdrolspeler op het gebied van visuele content en -shows in de dancebranche, zet een...