vrijdag, december 8, 2023

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Unleashed, Atmoz en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Unleashed, Atmoz en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het weekend is in zicht, dus hier zijn wat weekendtips. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere woensdag (en nu een keer op donderdag) de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Bart je ook vast wat tips voor de week erop.

Unleashed-omslag

Digital Punk – Unleashed

Na de Unleashed tours in Duitsland en Italië, is zaterdag 19 december Nederland aan de beurt voor een nachtje Unleashed met Digital Punk. De immens populaire maandelijkse podcast wordt moeiteloos vertaald naar dikke clubavonden en ditmaal is Time Out NXT in Gemert aan de beurt. Digital Punk krijgt onder meer gezelschap van Outbreak, Adaro, Frequencerz, Warface en Hard Attakk.

Zaterdag 19 december van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out NXT Gemert. Tickets kosten 20 euro.

DJ Yves 25 years

Het is zaterdag 19 december een bonte verzameling van ervaren rotten in Etten-Leur. De Belg viert zijn 25-jarig jubileum en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken, of dj’s waarmee Yves heeft samengewerkt zijn deze nacht van de partij. Darkraver, Buzz Fuzz, Francois en Gizmo zijn slechts enkele namen die er een legendarische avond van gaan maken.

Zaterdag 19 december van 22.00 uur tot 05.00 uur in Studio76 Etten-Leur. Tickets kosten 18,50 euro.

Yves

Epic Hard! XL – Christmas Special

B-Front beukt je op kerstavond warm voor de feestdagen. Dat doet de Veldhovenaar tijdens de speciale kersteditie van Epic Hard! XL in Tilburg. Uiteraard krijgen ook lokale talenten deze nacht een kans om zich te laten zien.

Donderdag 24 december van 22.00 uur tot 04.00 uur in Epic Tilburg. Tickets kosten 5 euro.

Atmoz Classics

Na de kerstmaaltijd is de Effenaar op tweede kerstdag een prima uitvalsbasis. Atmoz Classics staat dan namelijk op het programma, met Daniel June, Francois, Gert Corvers en Pat Krimson.

Zaterdag 26 december van 22.00 uur tot 04.00 uur in Effenaar Eindhoven. Tickets kosten 16,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...