dinsdag, oktober 3, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met Bonzai Classics en meer

-

Home » Algemeen » Hard met Bart: 2×2 partytips met Bonzai Classics en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met nieuwe partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Wie terugverlangt naar de oude Belgische sound en heerlijke classics, is bij Bonzai Classics op de goede plek. Het evenement keert na uitverkochte edities in 2013, 2014 en 2015 opnieuw terug in de Effenaar. Wie kun je verwachten? Bonzai Allstars, Bountyhunter, Franky Kloeck, Airwave en MC BIG.

Zaterdag 30 april van 22:00 tot 04:00 uur in de Effenaar in Eindhoven. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Raw Indoor

De naam zegt het al, raw en hard zal het worden op Raw Indoor in Veghel. Jason Payne en The Shade zijn de headliners. Vooral eerstgenoemde timmert flink aan de weg. Jason Payne stond al op alle grote festivals en evenementen.

Zaterdag 30 april van 21:00 tot 02:30 uur in Poppodium CHV Noordkade in Veghel. Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de deur.

Output

Output

Output is niet meer weg te denken in de agenda van menig partyliefhebber in het zuiden. Het wordt een harde editie met namen als Crypsis, Act of Rage, Requiem en The Pitcher. Daarnaast is ook plek voor aanstormende talenten als The Shade, Deluzion, Crossfight, Necrosis, Tympanic en Hydraulic Fire.

Vrijdag 6 mei van 22:00 tot 04:00 uur in Dynamo in Eindhoven. Tickets kosten 14,50 euro.

Fairytale Festival

Sprookjes worden werkelijkheid op Fairytale Festival, schreven we eerder in een uitgebreid verhaal over dit evenement in Kaatsheuvel. Na een succesvol debuut vorig jaar staat nu de 2e editie voor de deur. Ook dit jaar is er weer een hardstyle-area, met Warface en Bass Modulators als headliners. Check hier alle namen.

Zaterdag 7 mei van 12:30 tot 23:00 uur op Festivalterrein de Pater in Kaatsheuvel. Tickets kosten 29,50 euro.

Check voor meer partytips onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

IN BEELD: Fairytale Festival 2019

Afgelopen weekend veranderde de altijd al zo sprookjesachtige omgeving van Kaatsheuvel weer in een festivalterrein. De vijfde verjaardag van...

IN BEELD: Fairytale Festival 2018

Editie nummer 4 van Fairytale Festival zit er alweer op. Voor het eerst was het sprookjesachtige evenement in Kaatsheuvel...