vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsHard met Bart: 2x2 partytips met Output, Delete en meer

Hard met Bart: 2×2 partytips met Output, Delete en meer

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met de nieuwste partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Output

Oké, vorige week zag je Output ook voorbijkomen. Maar deze line-up, voor deze prijs: dat verdient toch gewoon extra aandacht? Headliners zijn Crypsis, Act of Rage, Requiem en The Pitcher. Maar Output zou Output niet zijn als ook talenten een kans krijgen. Maak dus ook kennis met The Shade, Deluzion, Crossfight, Necrosis, Tympanic en Hydraulic Fire.

Vrijdag 6 mei van 22:00 tot 04:00 in Dynamo in Eindhoven. Tickets kosten 14,50 euro. 

Zino Live

Freestyle Heroes

- Advertisement -

Zin in funky freestyle beats? Dan is Zino Live waar je moet zijn dit weekend. Superhelden The Viper, Dr Phunk, Bestien en Profreaks redden jou uit je dagelijkse sleur. Gaan met die banaan!

Zaterdag 7 mei van 23:00 tot 04:00 uur in Zino Live in Tilburg. Tickets kosten 7,50 euro.

Retaliation

Brabant is een nieuw hardstyle/hardcore evenement rijker. De eerste editie van Retaliation in Budel staat voor de deur. Korsakoff, Re-Style, Sub Sonik, Spitnoise, Jones en Chemical Soldiers zorgen voor minimaal 150 beats per minuut.

Zaterdag 7 mei van 20:00 tot 03:00 uur in Sporthal Zuiderpoort in Budel. Tickets kosten 16,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Retaliation

Your Ultimate Time Out – Delete

Een van mijn persoonlijke favorieten komt langs in Time Out. Delete is de naam, Australië het land van herkomst maar gelukkig alweer een tijd lang woonachtig in Nederland. De sound van deze ‘Ozzie’ herken je uit duizenden en juist dat maakt Delete zo gaaf. Voordat hij naar Gemert gaat, staat Delete eerst nog op Fairytale Festival. Kun je ook nog naartoe!

Zaterdag 7 mei van 22:00 tot 05:00 uur in Time Out in Gemert. Tickets kosten 8 euro.

Kijk voor meer partytips in onze agenda.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...