vrijdag, december 8, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met Minus is More, Orphan en meer

-

Home » Algemeen » Hard met Bart: 2×2 partytips met Minus is More, Orphan en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met nieuwe partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

AnimalizeAnimalize

De komst van Warface naar Animalize is er eentje in de categorie van ‘jullie vragen, wij boeken’. Massaal stemden bezoekers op Warface als headliner en vrijdag komt hij daadwerkelijk langs in Roosendaal. Hij zal geen uur, maar 90 minuten draaien, dus je wordt ook nog eens getrakteerd op een langere set dan normaal. Show me your Warface!

Vrijdag 20 mei van 22:00 tot 04:00 uur in El Corazon in Roosendaal. Tickets kosten 8 euro in de voorverkoop en 11 euro aan de deur (indien er deurverkoop is).

Epic Hard! XL – Orphan Birthday Bash

“Fuck de hokjes, alles kan. Dat is freestyle!”, zei Orphan in een recent interview (en beluister ook zijn guestmix) met Our House. En dat is precies wat je kunt verwachten tijdens het verjaardagsfeestje van de Tilburger in Club Epic. Het is een traditie dat Orphan daar zijn verjaardag viert. Collega’s Zany, Potato, Francois, Nowaxx, Ransom, Genius, Miss Puss, Yves Vandichel, Hyperactivo, Pascal Rolay en MC Rems feesten mee.

Vrijdag 20 mei van 22:00 tot 04:00 uur in Club Epic in Tilburg. Gratis entree tot 23:00 uur, daarna kost een ticket 7,50 euro.

Minus is More Labelnight

De mannen van Minus is More komen naar NXT in Gemert voor een exclusieve labelnight. Ja, je hoort het goed, e-x-c-l-u-s-i-e-f! De crème de la crème van het label is aanwezig. Denk aan Radical Redemption, Crypsis, Chain Reaction, Destructive Tendencies, Luna, Act of Rage, Sub Zero Project, D-Sturb, Artifact en MC Nolz.

Zaterdag 21 mei van 22:00 tot 05:00 uur in NXT in Gemert. Tickets kosten 19,50 euro.

Groove Garden Festival

Oké, deze is niet 100 procent hard dance, maar het festival heeft wel een hosting van E-Force. En die is om meerdere redenen interessant. Natuurlijk vanwege de line-up, want daar is met Raiden, Malua, Frequencerz en E-Force niets mis mee. Maar alle vier de acts draaien minimaal anderhalf uur, Frequencerz zelfs nog een half uurtje langer. Reden genoeg om dus even naar Sittard te rijden.

Zaterdag 21 mei van 14:00 tot 00:00 uur op het voormalig CIOS-terrein in Sittard. Tickets kosten 20 euro.

Meer partytips? Check dan onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases van mei 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Na megahit kan niemand meer om Ransom heen

Zonder twijfel is 2017 het jaar van Ransom. Een jaar waarin Remko van der Steen (29) uit Made en...