vrijdag, juni 18, 2021
HomeNieuwsHard met Bart: 2x2 partytips met Deetox, Paniek! en meer

Hard met Bart: 2×2 partytips met Deetox, Paniek! en meer

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Paniek

Paniek!

Na de succesvolle editie van vorig jaar, komt Panic terug naar De Lange Horst. Hij komt uiteraard niet alleen, want ook Dazzler, Distorted Revelation, Manno en The Suspect staan in de line-up. De vocale ondersteuning ligt in handen van MC Jeff.

- Advertisement -

Zaterdag 13 februari van 22.00 tot 04.00 uur in De Lange Horst in Horst. Tickets kosten 7,50 euro.

Your Ultimate Time Out

Voor het betere snoeiwerk komen Crypsis en D-Sturb naar Gemert. Crypsis is al jaren een van de toonaangevende gezichten van de hardstyle scene. Met zijn zeer herkenbare sound en uitstekende mix skills stelt deze man nooit teleur. D-Sturb timmert flink aan de weg. Zijn remix van ‘Menace’ van Warface knalde vorige maand bijvoorbeeld door een uitverkocht GelreDome tijdens Hard Bass.

Zaterdag 13 februari van 22.00 tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Tickets kosten 8 euro.

Epic Hard! XL

En wat te denken van Deetox en Regain bij Epic Hard! XL een week later? Deetox verraste Nederland door haar samenwerking met Lange Frans en ze schreef met ‘Rock It’ (collab met Break Zero) en ‘Lower Level’ dikke platen achter haar naam. Regain brak definitief door met zijn remix van ‘For The Streets’ van Adaro en Danny Scandal. Hij maakt ook deel uit van de kersverse act 3 The Hard Way, die mocht afsluiten op Hard Bass.

Vrijdag 19 februari van 22.00 tot 04.00 uur in Epic Tilburg. Tickets kosten 7,50 euro.

Harder

Met Hard Driver hengelt Inside Out Events een grote naam binnen. Voor helemaal noppes kun je bij El Sombrero in Reusel naar binnen en knallen op de beats van Hard Driver, Galactixx, Reactiv en Soulrage. Doen dus!

Vrijdag 19 februari van 22.00 tot 03.00 uur in El Sombrero Reusel. Gratis entree.

Harder

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...