dinsdag, oktober 3, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met Headliner, Nightbreed en meer

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met Headliner, Nightbreed en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. 

Headliner

Headliner – Diamond Memories

Wat is het toch heerlijk om die klassiekers weer steeds vaker te horen. Die goede oude platen, waardoor we verliefd werden op alles wat 150 beats per minuut heeft. Technoboy stond met zijn track Ravers’ Rules aan de basis van het ontstaan van de hardstyle. Samen met Deepack is hij de headliner van de avond.

Zaterdag 30 januari van 22.00 uur tot 04.00 uur in de Effenaar Eindhoven. Tickets kosten 16 euro.

Your Ultimate Time Out invites Nightbreed

Het label Nightbreed Records, onder aanvoering van Endymion, heeft zijn plek in de scene inmiddels dik en dwars verdiend. Een maandelijkse radioshow, dikke releases en een stal met getalenteerde en gevestigde namen. Nightbreed komt met Endymion, Bass Chaserz, Break Zero en High Voltage naar Time Out. Rock it to your goddamn brain!

Zaterdag 30 januari van 22.00 uur tot 05.00 uur in Time Out Gemert. Tickets kosten 8 euro.

Carnaval 2016 bij Metro Deurne

Darkraver houdt altijd wel van een gek feestje. Ook van een goede carnavalsrave is hij niet vies en dus komt hij vrijdag 5 februari naar Deurne. Confetti, baco, bier, gekke kleren en dikke beats: in de Metro gaat het de vrijdag voor carnaval al helemaal los.

Vrijdag 5 februari van 19.00 uur tot 04.00 uur (Darkraver begint om 20.30 uur). Gratis entree.

Hakkûhgat

Hakkûhgat

Hakkûh in Lampengat. Dit feest behoort al jaren tot de vaste carnavalsraves in Brabant. Geen hoempapa, maar snoeiharde hardcore beukt in Eindhoven door de speakers. In de polonaise met Destructive Tendencies, Kasparov, Ophidian, Miss Hysteria, Promo en nog een arsenaal aan beukbeesten.

Zaterdag 6 februari van 21.00 uur tot 04.00 uur in Dynamo Eindhoven. Tickets kosten 13,50 euro.

Mocht je overigens behoefte hebben om volledig hoempapaloos de carnaval door te brengen, dan hebben wij een handig overzicht voor je met verschillende carnavalsraves.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

‘Gizmo – Een Haags Gabberverhaal’: Hoe een hardcore-held terugvalt tot klusjesman

Na de biografie over Dano is er nu ‘Gizmo – Een Haags Gabberverhaal’. Net als in het boek over...

Rock The House #114: Isis Cloudt

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...