maandag, december 4, 2023

Hard met Bart: 2×2 partytips met Zino Live en X-Qlusive B-Front

-

Home » Genres » Hardstyle » Hard met Bart: 2×2 partytips met Zino Live en X-Qlusive B-Front

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events. 

Zino Live

Zino Live – Try Out

Januari begon met prachtig nieuws. Club Zino keert terug en vrijdag 22 januari is het zover. Wie anders dan Francois draait na zes jaar weer op het oude, vertrouwde nest. Deze avond roept ongetwijfeld herinneringen op aan vroeger, al betekent het ook het begin van iets nieuws en moois.

Vrijdag 22 januari van 22.00 uur tot 04.00 uur in Zino Live Tilburg. Gratis entree.

Your Ultimate Time Out invites Ran-D

Mr. Firestarter staat diezelfde avond als Gunz for Hire in een uitverkocht GelreDome tijdens Hard Bass, maar niet voordat hij als Ran-D de Time Out op zijn kop heeft gezet. Wie dus niet naar Hard Bass gaat, krijgt in Gemert een perfect alternatief voorgeschoteld.

Zaterdag 23 januari van 22.00 uur tot 05.00 uur. Tickets kosten 8 euro.

Delete vs. Jason Payne

 Als dat maar goed gaat… Dit wordt een beukavond van de hardste plank. Lompe kicks, dikke screeches: Delete en Jason Payne beheersen het kunstje maar al te goed. Laat staan wat er gebeurt als ze tegenover elkaar in de dj-booth.

Zaterdag 30 januari van 22.00 uur tot 03.00 uur in Eventcenter Oscars in Raamsdonksveer. Tickets kosten 5 euro.

B-Front

X-Qlusive B-Front

Bij hoge uitzondering maken we een uitstapje buiten Brabant. Voor X-Qlusive B-Front is die keuze goed te verantwoorden. De rasechte Brabander B-Front domineert deze nacht de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het wordt een Brabants feestje, want B-Front heeft onder meer Adaro, Ran-D, The Pitcher, Zany, Jones, Phuture Noize, Prefix & Density en MC DV8 uitgenodigd voor deze speciale nacht.

Zaterdag 30 januari van 22.00 uur tot 07.00 uur in Heineken Music Hall in Amsterdam. Tickets kosten 49,50 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...