woensdag, december 2, 2020
Home Nieuws Hard met Bart: 2x2 partytips met Supersized Kingsday en meer

Hard met Bart: 2×2 partytips met Supersized Kingsday en meer

-

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer donderdag, dus het weekend komt in zicht. Bart Elzendoorn, professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen, wijst je iedere donderdag met zijn partytips de weg naar de betere hardstyle- en hardcore-events.

Massive

Een nieuw hardstyleconcept in Danstheater De Senaat in Valkenswaard, met The Vision en Neilio als meest in het oog springende namen. The Vision maakte in het verleden stevigere hardstyle, maar hij switchte naar euforische hardstyle. Laat de melodieën ook maar aan Neilio over, getuige bijvoorbeeld de track ‘Freedom’, een collab met Da Tweekaz. Verder staan ook Zerox, Fuzed en PRDX achter de draaitafels.

Vrijdag 22 april van 23:00 tot 04:00 uur in Danstheater De Senaat in Valkenswaard. Gratis entree.

Omelette du Frenchcore

Omelette du Frenchcore

- Advertisement -

In de Graanbeurs in Breda gaat het tempo flink omhoog bij Omelette du Frenchcore. Dit is een party voor degene die niet terugdeinst voor een flink aantal beats per minuut. Natuurlijk is Mr. Frenchcore, Dr. Peacock, van de party. Maar zo zijn ook onder meer Hellfish, F.Nølze en Vandal!sm erbij.

Zaterdag 23 april van 16:00 tot 04:00 uur in De Graanbeurs in Breda. Tickets kosten 25 euro.

Your Ultimate Time Out invites Warface

Unleash War! Time Out verandert met de komst van Warface in een regelrechte warzone. Reden genoeg voor een ritje naar Gemert, want deze man weet precies wat nodig is om de zaal op z’n kop te zetten.

Zaterdag 23 april van 22:00 tot 05:00 uur in Time Out in Gemert. Tickets kosten 8 euro.

Supersized Kingsday Festival

Natuurlijk kun je op Koningsdag weer flink losgaan op Supersized Kingsday Festival. Met meer dan 75 artiesten en in totaal 8 area’s is de keuze enorm. Hardstyle, hardcore, freestyle, raw hardstyle, early hardstyle, retro en uptempo: Supersized Kingsday Festival heeft het allemaal. De line-up is er eentje van Champions League-niveau. Dikke vette aanrader dus.

Woensdag 27 april van 12:00 tot 23:00 uur op Aquabest in Best. Tickets kosten 25 euro.

Kijk voor meer partytips in onze agenda.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...