vrijdag, december 8, 2023

Hardwell en Armin brengen samen ‘Off The Hook’ uit

-

Home » Genres » EDM » Hardwell en Armin brengen samen ‘Off The Hook’ uit

Het komt niet vaak voor dat 2 van ’s werelds allergrootste dj’s een samenwerking aangaan. Hardwell en Armin van Buuren vonden elkaar wel. Donderdag kwam hun track ‘Off The Hook’ uit.
 

 

Het nummer is een combinatie van de kenmerkende electro- en progressive house-stijl van Hardwell met de trance-sound van Armin van Buuren. Beiden zochten al langer naar een samenwerking, maar door de verschillende stijlen leek het lange tijd onmogelijk.

“Ik zou wel een samenwerking met Armin willen”, vertelde Robbert van de Corput uit Breda, zoals Hardwell eigenlijk heet, vorig jaar in een interview. “Als het in zijn set past, dat is wel wat moeilijker, maar ik wil er best naar kijken”, voegde Armin van Buuren daar toen aan toe.

Trance versus electro

Slam FM-dj Martijn La Grouw uit Eindhoven is enthousiast over de samenwerking tussen twee van ’s lands populairste dj’s. “Op ’t eerste gezicht is het duo Armin-Hardwell een gekke combi, qua sound liggen ze toch wel een eindje uit elkaar. Maar ‘Off The Hook’ is wat dat betreft wel ’the best of both worlds’! Mooie trance-synths en een dikke electro drop. Voor ieder wat wils, lijkt mij.”

‘The best of both worlds’

Het nummer komt uit op een marketingtechnisch interessant moment: vlak voor de start van ADE, het Amsterdam Dance Event, waar beide DJ’s ook aanwezig zijn. Daar zal de nieuwe collaboration ongetwijfeld gehyped worden.

Ook opmerkelijk: ‘Off The Hook’ is uitgekomen op het platenlabel Revealed Recordings van Hardwell én op Armin’s Armada Music.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...