dinsdag, oktober 3, 2023

Hardwell Foundation: top-dj uit Breda wil fans iets teruggeven

-

Home » Genres » EDM » Hardwell Foundation: top-dj uit Breda wil fans iets teruggeven

De Bredase dj/producer Robbert van de Corput alias Hardwell start de Hardwell Foundation. Dat maakte de hij donderdagochtend via Twitter en YouTube wereldkundig.
Onder het motto ‘United We Are’ wil Hardwell iets terug doen voor de miljoenen fans over de hele wereld, die hem mede zijn populariteit hebben bezorgd.

“Ik zegen de dag dat ik dancemuziek ontdekte en ik weet zeker dat dat ook voor jullie geldt. Dancemuziek kent geen verschillen: iedereen is er gelijk”, zegt Hardwell in zijn videoboodschap.

Gratis optreden in India
Bij zijn eerdere optredens in het arme India was Hardwell steeds onder de indruk van de warmte en passie van zijn fans aldaar. “Het maakt mij extra dankbaar dat ik elke dag kan doen wat ik het liefste wil: muziek maken en optreden! Dus ik vond ik het tijd worden om iets terug te doen.”

Eén van de eerste activiteiten van de Hardwell Foundation is een gratis concert in het Indiase Mumbai op 13 december. Het moet met 100.000 bezoekers het grootste live-event ooit in India worden.

“Ik zal gratis optreden zodat er geld beschikbaar komt om te besteden aan het onderwijs voor kansarme kinderen in India”, zegt Hardwell.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...