dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeNieuwsHeadhunterz komt met exclusieve show naar Poppodium 013

Headhunterz komt met exclusieve show naar Poppodium 013

-

Headhunterz komt met een exclusieve ‘Up Close and Personal’-show naar Poppodium 013 in Tilburg. In de drie uur durende show worden muziek en visuals op spectaculaire wijze gecombineerd. Het concert wordt georganiseerd op donderdag 1 november 2018. 

Tilburg is de tweede plek die de populaire dj bezoekt met zijn speciale show. De eerste editie in Paradiso in Amsterdam – in april van dit jaar – was een groot succes. Dat evenement was binnen een dag uitverkocht.

Artiesten als Sound Rush, D-Block & S-te-Fan, Wildstylez en Sub Zero Project waren tijdens die eerste editie te gast. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook in Tilburg enkele gastoptredens zullen zijn. Headhunterz is de eerste hardstyle-dj die een reeks soloconcerten organiseert.

Tickets

- Advertisement -

De avond begint om 19:00 uur en duurt tot 00:30 uur. Tickets kosten 34,50 euro en zijn vanaf zaterdag 8 september verkrijgbaar via de website van 013.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...