woensdag, december 6, 2023

Headhunterz komt met exclusieve show naar Poppodium 013

-

Home » Algemeen » Headhunterz komt met exclusieve show naar Poppodium 013

Headhunterz komt met een exclusieve ‘Up Close and Personal’-show naar Poppodium 013 in Tilburg. In de drie uur durende show worden muziek en visuals op spectaculaire wijze gecombineerd. Het concert wordt georganiseerd op donderdag 1 november 2018. 

Tilburg is de tweede plek die de populaire dj bezoekt met zijn speciale show. De eerste editie in Paradiso in Amsterdam – in april van dit jaar – was een groot succes. Dat evenement was binnen een dag uitverkocht.

Artiesten als Sound Rush, D-Block & S-te-Fan, Wildstylez en Sub Zero Project waren tijdens die eerste editie te gast. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook in Tilburg enkele gastoptredens zullen zijn. Headhunterz is de eerste hardstyle-dj die een reeks soloconcerten organiseert.

Tickets

De avond begint om 19:00 uur en duurt tot 00:30 uur. Tickets kosten 34,50 euro en zijn vanaf zaterdag 8 september verkrijgbaar via de website van 013.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Gladde paling over zijn releaseparty, mijlpalen en nieuwe album

Binnen het Nederlandse bass landschap is er het laatste jaar een nieuwe grootheid opgestaan. Met herkenbare, nostalgische elementen die...

Deadmau5 brengt een afgeladen 013 in volledige extase met zijn exclusieve Cube V3 Tour

Op maandag 13 juni stond de EDM-reus Deadmau5 op de mainstage van Poppodium 013. Publiek van jong en oud...