woensdag, november 25, 2020
Home Music House Heibel!, Nachtdieren en Café Tuesday lanceren Cassette Festival

Heibel!, Nachtdieren en Café Tuesday lanceren Cassette Festival

-

De Eindhovense organisaties Heibel!, Nachtdieren en Café Tuesday hebben de krachten gebundeld en een nieuw evenement op poten gezet: Cassette Festival debuteert zaterdag bij de Effenaar.

De collectieven vinden dat Eindhoven tijdens de rustige zomerdagen een extra feestje kan gebruiken. Volgens hen is er behoefte aan een stadsfestival met een brede programmering.

Het Cassette Festival leidt het publiek zaterdag langs ‘alle uithoeken van de elektronische muziek’, aldus mede-organisator en dj Alwin Beumer.

- Advertisement -

Dekmantel en Cinnaman

Op het affiche staan onder anderen Dekmantel Soundsysteem, Cinnaman, Obscure, The Mooman en Hank Long.

De festivalnaam is een eerbetoon aan Philips, uitvinder van het cassettebandje. “Eindhovenser kan het niet en het bekt lekker”, zegt Beumer.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...