vrijdag, februari 23, 2024

Emerson, Howells en Seaman b2b2b op Hidden Garden Festival

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Emerson, Howells en Seaman b2b2b op Hidden Garden Festival

Hidden Garden Festival in Eindhoven heeft voor zijn derde editie een exclusieve, uiterst smaakvolle line-up samengesteld. Grote eyecatcher op 18 augustus is een bijzondere back-to-back-to-back van 3D. Ofwel de Britse progressive-helden Darren Emerson, Danny Howells en Dave Seaman. Daarnaast komen onder meer Butch, Eelke Kleijn en Benny Rodrigues b2b Michel de Hey naar het evenement in het Philips de Jongh Wandelpark.

 

Dit jaar telt Hidden Garden Festival 3 podia, een meer dan bij het debuut. Bijna de helft van de kaarten was voor de line-up-release inmiddels al verkocht, aldus de organisatie.

3d Emerson Howells Seaman

Global Underground

In 3D komen 3 kopstukken van de Britse progressive house-golf samen. Eén naam die direct in het oog springt is die van Darren Emerson. Hij is mede-oprichter van de legendarische formatie Underworld, waar hij 10 jaar lang deel van uitmaakte. Emerson maakte ook remixen voor onder meer Depeche Mode, Björk en The Chemical Brothers.

Samen met Danny Howells (foto onder) en Dave Seaman (beiden bekend van Ministry of Sound, Bedrock) doet hij op Hidden Garden een unieke en extra lange b2b2b-sessie. Alle 3 verzorgden ze een mix-cd voor het befaamde Britse progessive-label Global Underground.

>> Zie ook Interview Danny Howells: Loving the crowd 

Danny Howells Ensuite

Benny Rodigues b2b Michel de Hey

Vanuit Duitsland wordt Butch (Watergate) ingevlogen om zijn debuut op Hidden Garden te maken. Van eigen bodem komen Benny Rodrigues en Michel de Hey (eveneens back-to-back), Joey Daniel en Roger Martinez. Eelke Kleijn, die het festival vorig jaar afsloot, is opnieuw van de partij.

In de extra area, met house als voertaal, staan onder meer Wouter S. en Chris Stussy op het podium. Zuidelijk talent is er in de persoon/vorm van Claudio (Suono Culture), YumYum Music uit Roermond, Kevin Khan en Hidden Garden-residents STVN en Lemon Aid.


Hidden Garden Festival

Zaterdag 18 augustus, 13:00 tot 23:00 uur, Philips de Jongh Wandelpark, Eindhoven. Meer info en tickets via de eventpage.

Hidden Garden Festival

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...