woensdag, december 6, 2023

Hidden Garden Festival maakt line-up en nieuwe stage bekend

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Hidden Garden Festival maakt line-up en nieuwe stage bekend

Matthias Tanzmann, Technasia, Tapesh, Gabriel Ananda, ROD en Eelke Kleijn b2b Miss Melera. Dat zijn dit jaar enkele van de klinkende namen op Hidden Garden Festival. In het Philips de Jongh Park in Eindhoven zal bovendien een nieuwe technostage verrijzen.

 

Hidden Garden Festival vindt plaats op zaterdag 17 augustus. Na de uitverkochte edities in 2017 en 2018 is het tijd voor een nieuwe stage. Naast de traditionele ‘The Garden’ en ‘The Forest’ kun je dit jaar ook terecht bij ‘The Shade’.

Hier kun je volledig los op stevige techno-beukers. Op dit podium zullen onder anderen Fatima Hajji, Thomas Schumacher en onze Neerlands eigen ROD en Joran van Pol achter de decks plaatsnemen.

>> Zie ook IN BEELD: Hidden Garden Festival 2018

Eelke Kleijn b2b Miss Melera

Ook op de andere stages zullen internationaal aansprekende namen het podium betreden. Zo staan in ‘The Forest’ onder meer deep house-helden Eelke Kleijn (interview!) b2b met Miss Melera, Gabriel Ananda en Roger Martinez op het affiche. Laatstgenoemde draaide vorig jaar ook op Hidden Garden (foto boven), net als Eelke Kleijn.

In ‘The Garden’ kun je los gaan op (tech) house van Matthias Tanzmann, Technasia, Dennis Cruz, Tapesh en Eindhovens homegrown Ivo Foreal.

Hidden Garden


Hidden Garden Festival 2019

Hidden Garden Festival 2019 is zaterdag 17 augustus in het Philips de Jongh Park te Eindhoven. Check de eventpage voor meer informatie en tickets.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...