vrijdag, februari 23, 2024

Hot Since 82 op tweede Arthouse in Natlab Eindhoven

-

Home » Genres » House » Hot Since 82 op tweede Arthouse in Natlab Eindhoven

De eerste, uitverkochte editie is nog maar net achter de rug of La Fête 040 en Natlab komen met de volgende klapper op hun gezamenlijke concept Arthouse in Eindhoven. Op paas-zaterdag 26 maart komt niemand minder dan de Brit Hot Since 82 naar het Natlab. 

La Fête 040, bekend van onder meer de Ensuite-party’s in de Oude Rechtbank en het Tuchthuis, en theater/filmhuis Natlab sloegen onlangs de handen ineen voor Arthouse. Een nieuw concept dat de verbinding legt tussen kunst en elektronische muziek.

>> Lees ook ons verhaal met de gezichten achter La Fête 040 <<

Monika Kruse

De partijen spreken na afloop van het debuut van ‘een match made in heaven’. Op vrijdag 18 december beleefde Arthouse een uitverkochte première met de Duitse technodiva Monika Kruse als absolute headliner.

Kunstenaarscollectief de Couch Potato’s, live art-performer Levi van Huygevoort en video-artist Rot8ion lieten zich speciaal voor deze avond inspireren door de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

Arthouse

Dat smaakt naar meer en dus keert Arthouse in het nieuwe jaar terug en wel op zaterdag 26 maart. Het vormt dan tevens de afsluiting van Club Natlab festival.

Deze keer met een man die al op 17-jarige leeftijd faam kreeg met zijn 12 uur durende sets en bekend staat om zijn karakteristieke, diepe house-sound: Hot Since 82. Zijn remix van Green Velvet’s ‘Bigger Than Prince’ behoort tot de 10 best verkochte Beatport-tracks ooit.

Extra lang set

De Britse hotshot die geboren werd als Daley Padley komt naar het Natlab voor een extra lange dj-set. La Fête 040-residents STVN & Ivo Foreal warmen op.

Kaarten voor Arthouse – Into the Deep zijn verkrijgbaar via de website van La Fête 040.

Met kerst en oud en nieuw houdt La Fête 040 eerst nog feesten in de Oude Rechtbank.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...