maandag, december 4, 2023

Hot Tub Movie Night Breda: film en party vanuit bubbelbad

-

Home » Nieuws » Hot Tub Movie Night Breda: film en party vanuit bubbelbad

In steden als New York, Amsterdam en London en op het Spaanse party-eiland Ibiza was het al een hit. Nu komt de Hot Tub Movie Night naar Breda. Ofwel: film kijken vanuit een bubbelbad met je vrienden en daarna een after met dj's.
https://vimeo.com/merky/aftermovie

Strand Binnen is voor een lang weekend verbouwd tot een grote, tropische ‘drijf-in-bioscoop’ waar 4 avonden lang films te zien zijn, steeds rond een ander thema.

Donderdag 30 juli is er de aftrap in de vorm van de Vegas Night met de film ‘The Hangover’. De avond erna is Pirate Night (met ‘The Pirates of the Caribbean’), zaterdag 90’s Party met ‘New Kids Turbo’ en zondag tot slot Project X met de gelijknamige film.

XXL Events

Na afloop van de film is er steeds een doldwaze afterparty met dj’s.

De Hot Tub Movie Night in Breda is immers opgezet vanuit XXL Events. De organisator van Duikboot en Breda Drijft heeft de smaak van water blijkbaar helemaal te pakken.

Tickets

De Hot Tub Movie Night is van donderdag t/m zondag in Strand Binnen, Tramsingel 48, Breda. Tickets vanaf 20,- zijn verkrijgbaar via de website van Strand Binnen. Je kunt met je vriendengroep ook een eigen bubbelbad reserveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...