donderdag, oktober 5, 2023

HOUSE of DJ’s richt pijlen niet meer op Breda, maar Amsterdam

-

Home » Uncategorized » HOUSE of DJ’s richt pijlen niet meer op Breda, maar Amsterdam

HOUSE of DJ’s vestigt zich niet Breda. De ’tempel voor de Dutch dance’ richt zijn pijlen op Amsterdam, schrijft BN DeStem. Volgens initiatiefnemer Arnold van der Leden kan HOUSE of DJ’s in de hoofdstad twee keer zoveel bezoekers trekken dan in Breda. 

HOUSE of DJ's

De plannen leken zo mooi voor Breda. De stad, met boegbeelden Hardwell en Tiësto, zou het epicentrum worden van de Nederlandse dancecultuur. Er waren plannen voor een groot ‘Experience Centre’, een broedplaats voor nieuw en bestaand dj-talent en een internationale dj-opleiding.

Bezoekers HOUSE of DJ’s

Die plannen zijn niet veranderd, maar de locatie dus wel. “In Breda kunnen we het eerste jaar tussen de 170.000 en 200.000 bezoekers trekken. Daarna zou het terugzakken naar 150.000 mensen. In Amsterdam kunnen we dubbele cijfers halen, mede ook door de vele toeristen daar”, legt Van der Leden uit op de website van BN DeStem. Hij voegt er wel aan toe dat de deur in Breda nog niet helemaal dicht is.

Verschillende grote dj’s hebben zich als ambassadeur aan HOUSE of DJ’s verbonden. Onder meer Tiësto, The Prophet en Angerfist steunen het project.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...