maandag, december 4, 2023

Houselegende Danny Tenaglia komt naar Extrema Outdoor

-

Home » Genres » House » Houselegende Danny Tenaglia komt naar Extrema Outdoor

Extrema Outdoor heeft opnieuw een grote vis binnen gehengeld. Houselegende Danny Tenaglia draait op het festival een extra lange set. De New Yorkse dj was pas een aantal keer eerder in Nederland te zien.

Danny Tenaglia

Danny Tenaglia ontving een Grammy-nominatie voor zijn remix van ‘I Feel Love’ van Depeche Mode. Ook bewerkte hij nummers van Yoko Ono, Faithless en Madonna. Danny Tenaglia staat bekend om zijn lange housesets, waarbij hij het publiek urenlang weet te boeien. Dat zal ook gebeuren op Extrema Outdoor, georganiseerd op 9 juli.

>> Zie ook: Ants terug op Extrema Outdoor: ‘We gaan vol voor kwaliteit’ <<

Extrema Outdoor maakte eerder al de komst van techno-zwaargewicht Carl Cox bekend. Hij neemt een handvol bevriende dj’s mee. “Onder hen echt nog een aantal heel mooie namen”, liet programmeur Bas Baetsen in een interview met Our House weten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Extrema Outdoor viert eindelijk 10e verjaardag – en de line-up is gruwelijk

Festival Extrema Outdoor in Belgie is na twee geannuleerde edities dan eindelijk toe aan zijn tiende verjaardag. En die...

21×2021: het jaar van Cellini

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...