dinsdag, oktober 3, 2023

Zaterdag line-up van Intents Festival 2017 volledig bekend

-

Home » Algemeen » Zaterdag line-up van Intents Festival 2017 volledig bekend

Het thema van Intents Festival 2017 is ‘Circus of Insanity’. Dat maakte organisator De Kloontjes bekend. Ook de eerste namen van de line-up zijn wereldkundig gemaakt. Het driedaagse festival in Oisterwijk wordt georganiseerd op 26, 27 en 28 mei. 

Met de bekendmaking van het thema is het eerste tipje van de sluier opgelicht van het populaire festival. Het circus-thema moet garant staan voor spektakel. Dat is aan De Kloontjes wel toevertrouwd. De organisator werkt ieder jaar met één specifiek thema dat tot in de details wordt doorgetrokken, van de eerste aankondiging tot het festival zelf. Het is de kracht van Intents Festival, schreven we vorig jaar in een uitgebreid verhaal over het evenement.

>> Zie ook: Intents Festival blinkt uit in thema’s en vernieuwing <<

Line-up

De volledige line-up van de zaterdag is inmiddels bekend. Frequencerz en Warface hosten op zaterdag de indoor mainstage, waar o.a. War Force, Ran-D, Crypsis en Rebelion draaien. Op de mainstage is de komst van Brennan Heart, Frontliner, Atmozfears en Phuture Noize aangekondigd.

Partyraiser host de Dynamite-area (hardcore), waar o.a. Angerfist, Scarphase, D-Fence en The Sickest Squad in de line-up staan. Mark with a K, Mental Theo, LNY TNZ en Paul Elstak zie je sowieso terug op Outrageous! (freestyle).

Fanaticz en de befaamde Boombox keren ook terug op zaterdag. Nieuw is de hosting van Hard Island Croatie in de vorm van een eigen area, Circus Beach.

Intents Festival

IntentsCity

Intents Festival geldt in de hardere stijlen als één van de toonaangevende festivals. Het evenement op sportpark d’n Donk is al jaren stijf uitverkocht.

De echte diehard partygangers kunnen overnachten op IntentsCity. De camping heeft een geheel eigen karakter en aankleding. Hier wordt het feest op vrijdag afgetrapt met een dikke pre-party. De voorgaande twee jaar was Digital Punk hiervoor verantwoordelijk. Ook op zaterdag en zondag voordat het festivalterrein open is, draaien verschillende dj’s al op de camping.

>> Zie ook: IN BEELD – Intents Festival 2016 <<

Tickets Intents Festival

Op dinsdag 10 januari om 20.00 uur gaan de weekendtickets (zaterdag en zondag) en de weekend plus IntentsCity campingtickets (vrijdag, zaterdag en zondag) in de verkoop. Donderdag 12 januari om 20.00 uur kun je losse dagtickets kopen.

Op beide verkoopdagen wordt onder de eerste 500 kopers, 100 VIP-upgrades verloot. De tickets zijn verkrijgbaar via de website. Binnenkort worden de eerste hostings van de zaterdag bekendgemaakt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...