maandag, december 4, 2023

Intents op 1 in Festivalchart, Brabant drie keer in top 5

-

Home » Genres » House » Intents op 1 in Festivalchart, Brabant drie keer in top 5

Intents is door Festivalchart uitgeroepen tot beste festival van Nederland in 2015. Met Harmony of Hardcore (4) en WiSH Outdoor (5) staan in hun ranglijst maar liefst 3 Brabantse festivals in de top 5.

Na de afgelopen 2 jaren al op de derde plaats te zijn geëindigd in de ranglijst van Festivalchart, greep Intents Festival in Oisterwijk (dit jaar van 3 t/m 5 juni) nu de hoofdprijs, de Festivalchart Award.

Vrijdag nam voorzitter Remko Hermans van Stichting de Kloontjes, organisator van Intents Festival, de prijs in ontvangst.

Dit motiveert enorm om de komende editie nog vetter te maken

‘Ongelooflijk tof’, noemt Hermans de verkiezing door het publiek. “Iedereen die ons support wil ik ontzettend bedanken. Dit motiveert enorm om de komende editie nog vetter te maken!”

Aftermovie een klapper

De verkiezing van Intents Festival komt niet helemaal als een verrassing. De editie van 2015 kon opnieuw snel de boeken in als zeer succesvol. Het festival was uitverkocht en de aftermovie was de best bekeken over het afgelopen seizoen.

>> Zie ook onze feature over het succes van de Intents-video en andere aftermovies <<

Intents 2016 (thema: ‘It’s all in the Game’) belooft opnieuw een groot succes te worden. De IntentsCity campingtickets voor het festival waren van dinsdag op woensdag, toen de voorverkoop startte, in een mum van tijd uitverkocht.

Donderdagavond startte de verkoop van de dagkaarten en binnen maar liefst 2,5 uur waren alle zaterdag- en weekendtickets uitverkocht. Alleen zondagtickets zijn nog verkrijgbaar.

Line-up

De line-up van Intents Festival krijgt ondertussen ook steeds meer vorm. Van 3 tot en met 5 juni treden onder andere acts als Adaro, Crypsis (samen met een eigen indoor hoofdpodium), Coone, Brennan Heart, Partyraiser, Mental Theo en Radical Redemption op.

Doel van Festivalchart is de kwaliteit van de Nederlandse festivals te blijven verbeteren op basis van feedback van bezoekers. Daarom deelt Festivalchart ieder jaar haar uitkomsten met de organisatoren van de beoordeelde festivals.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...