dinsdag, december 5, 2023

‘It’s all in the Game’ thema van Intents Festival

-

Home » Genres » Hardstyle » ‘It’s all in the Game’ thema van Intents Festival

Intents Festival 2016 staat komende zomer in het teken van sport. Organisator De Kloontjes maakte dinsdagavond bekend dat het thema voor het driedaagse festival ‘It’s all in the Game’ is.

IntentsFestival2015avond

De weekender wordt georganiseerd op 3, 4 en 5 juni op sportpark d’n Donk in Oisterwijk. Net als voorgaande edities kunnen bezoekers overnachten op de camping, IntentsCity.

Tickets

De weekendtickets (zaterdag en zondag) en kaarten voor IntentsCity (camping en het hele weekend) gaan dinsdag 12 januari om 20.00 uur in de voorverkoop. Onder de eerste 500 verkochte tickets worden 100 VIP-upgrades verloot.

Losse tickets voor zaterdag en zondag gaan donderdag 14 januari in de voorverkoop. Ook onder de eerste 500 verkochte dagtickets worden 100 VIP-upgrades verloot.

De vorige edities van het festival waren uitverkocht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...