dinsdag, november 24, 2020
Home Music House Gabriel Ananda, Joris Voorn en Netsky op derde We Are Electric

Gabriel Ananda, Joris Voorn en Netsky op derde We Are Electric

-

Met de bekendmaking van optredens van onder meer Gabriel Ananda, Darko Esser en, back to back, Sandrien en Carlos Valdes, is de line-up van We Are Electric (zaterdag 14 november) compleet. Eerder meldde de organisatie al dat klinkende namen als Joris Voorn, Netsky (live), Baauer en Dekmantel Soundsystem naar het Klokgebouw in Eindhoven komen.
Ook Tchami, Camo & Krooked, What So Not, Secret Cinema, Kuenta I Tambu en Arjuna Schiks treden op.

We Are Electric (WAE) maakte donderdag ook de timetable bekend.

De early bird-tickets van het crossover-dance-evenement zijn al uitverkocht. Mogelijk houdt dat verband met het succes van de eerste festivalversie van WAE, in juni op het E3-Strand in Eersel. Dat was bij het debuut direct uitverkocht. Ook de voorgaande 2 indoor-editie verkochten overigens uit.

Netsky

- Advertisement -

Het Belgische drum ’n bass-fenomeen Netsky scoorde onlangs de enorme hit Rio en sloot onlangs nog de 30e editie van Pukkelpop af. De Franse housepredikant Tchami grossiert op zijn beurt in de beste future house die je maar kunt bedenken, diep en dansbaar.

Met bijna 47 miljoen views op YouTube is Baauer vooral bekend vanwege zijn Harlem Shake, maar deze trap and bass-held staat ook garant voor optredens vol maffe mixen en andere partybangers, zoals hij afgelopen zondagnacht nog op Lowlands bewees voor een publiek dat hij liet ontploffen.

Joris Voorn

Ook oud-Brabander Joris Voorn is daartoe in staat. Zijn messcherpe techno met uitstapjes naar diverse andere dancestijlen is een beproefd recept voor partygangers over de hele wereld.

Het volledige programma: Netsky Live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Gabriel Ananda, Dekmantel Soundsystem, The Flexican & Sef, Blonde, Secret Cinema, Maduk & Nymfo ft. MC Mota, Sandrien & Carlos Valdes, Jarreau Vandal, Kuenta I Tambu, Darko Esser, Fono, Arjuna Schiks, Mikey Biemans, Boomshakalak Soundsystem, Hekkla en, als special guest: Sigma (dj-set).

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...